Menu
Selecteer een categorie.

3 Halen 1 Betalen Planten

Bekijk alles

2e +3e GRATIS op Planten

3 HALEN = 1 BETALEN op planten, geldig op alle planten uit de plantencategorie

Bekijk nu alle planten met 3 HALEN = 1 BETALEN!

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!


Type Beddengoed

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!


Type Badtextiel

Intimiteit 18+

Bekijk alles

intimiteit 18+

Ben je op zoek naar een stukje intimiteit in deze eenzame tijd?. Dat kan! Bekijk onze 18+ speeltjes.

Laatste Kansjes!

Bekijk alles

Laatste Kansjes

Op zoek naar de allerbeste deals? Ga nu naar onze Laatste Kansjes pagina

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

XL palmlelie Yucca - Maya Tree

XL palmlelie Yucca - Maya Tree

2 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 50,-

Kies voor Yucca voor een exotische sfeer in jouw huiskamer of werkplek!

84,99

59,99

In winkelmand
Bekijk specificaties

Informatie XL palmlelie Yucca - Maya Tree

Wil jij een tropische of exotische sfeer in je kamer? Kies dan voor deze leuke Yucca 'Maya Tree'. Het is een makkelijk kamerplant met weinig eisen. 

Standplaats
De Yucca staat bij voorkeur graag op een lichte plaats. De bladeren blijven namelijk mooi bij voldoende licht. Vermijd in het begin direct zonlicht, zo voorkom je dat het blad bruin wordt.

Water geven

Yucca heeft relatief weinig water nodig, je hoeft hem dus niet per se iedere week water te geven. Voel regelmatig even of de grond vochtig of droog aanvoelt. Is de grond van de Yucca droog, geef hem dan wat water. Laat deze kamerplant nooit met wortels in het water staan. Hij heeft namelijk liever te weinig water dan teveel water!

Herkomst & informatie
Deze plant heet eigenlijk Yucca guatemalensis en komt oorspronkelijk uit de bergachtige gebieden van Guatemala en Mexico. De Maya Tree Yucca Guatemalensis is afkomstig uit hetzelfde gebied waar de Maya's leefden en deze plant maakte deel uit van het leven van de Maya's. De plant wordt inheems Izote genoemd, en werd op vele manieren gebruikt in het leven van de Maya's. Het beroemde Maya volk gebruikte de plant als erfafscheiding. De stevige stammen zorgden voor een duidelijke grens. Ook in de bergen, langs bergpaden werd de plant veel aangeplant. De sterke wortels van de plant zorgen ervoor dat er geen grond wegspoelde. Hierdoor werd erosie voorkomen. Vandaag de dag wordt de Maya Tree nog steeds gebruikt aan de randen van koffie farms tegen erosie.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steunt u de lokale bevolking en geeft u de inwoners een duurzame toekomst.
Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

 

Specificaties

Type Plant Kamerplant
Hoogte (incl. kwekerspot) 90 - 100 cm
Potmaat 21 cm
Waterbehoefte Weinig, < 2 keer per maand
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Huisdiervriendelijk Nee, giftig
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?