Menu
Selecteer een categorie.

3 Halen 1 Betalen Planten

Bekijk alles

2e +3e GRATIS op Planten

3 HALEN = 1 BETALEN op planten, geldig op alle planten uit de plantencategorie

Bekijk nu alle planten met 3 HALEN = 1 BETALEN!

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!


Type Beddengoed

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!


Type Badtextiel

Intimiteit 18+

Bekijk alles

intimiteit 18+

Ben je op zoek naar een stukje intimiteit in deze eenzame tijd?. Dat kan! Bekijk onze 18+ speeltjes.

Laatste Kansjes!

Bekijk alles

Laatste Kansjes

Op zoek naar de allerbeste deals? Ga nu naar onze Laatste Kansjes pagina

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

XL kokospalm - Cocos Nucifera

XL kokospalm - Cocos Nucifera

2 - 3 werkdagen

Gratis verzending vanaf 50,-

Met de Cococs Nucifera haal je de tropen in jouw huis! Ook is hij luchtzuiverend en onderhoudsvriendelijk.

64,99

42,99

In winkelmand
Bekijk specificaties

Informatie XL kokospalm - Cocos Nucifera

Met deze kokospalm haal je de tropische sfeer in jouw huis! Kokospalm staat bekend als de 'levensboom', omdat hij voorziet in talrijke levensbehoeften zoals; eten, olie, brandstof, hout en drinken. Ook is de kokospalm een van de oudste bomen ter wereld. Hij heeft de grootste bladeren en zaden op deze planeet en kan tot wel 100 jaar koksnoten produceren. Gaaf he! 

Standplaats
Net als andere palmen houdt de kokospalm van zonlicht, maar direct zonlicht kan zijn bladeren beschadigen. Let daarom in de zomer goed op dat hij niet in de volle zon staat. Zet hem bij voorkeur in de buurt van een zonnig raam, zodat hij wel kan genieten van het indirecte zonlicht, maar niet van het directe zonlicht. Zorg daarnaast ook voor dat hij niet bij een open raam staat, want de kokospalm kan slecht tegen tocht. In de zomer kan deze palm ook prima buiten staan, maar haal hem wel weer naar binnen als de temperatuur onder de 10 graden komt.

Water geven
Veel kamerplanten gaan dood doordat ze te veel water krijgen. Doe dit vooral niet bij de Kokospalm, hij kan namelijk erg slecht tegen te veel water. Geef gewoon weer wat water als je ziet dat de grond droog is geworden en controleer af en toe of er niet een laag water onder in de pot gaat staan. Dan moet het helemaal goed komen! Krijgt je palm bruine bladpunten? Dan komt dit vrijwel altijd door te droge lucht, te weinig water of door kou en tocht.

Snoei en bloei
Aangezien de Kokospalm relatief weinig bladeren heeft, hoef je gelukkig ook niet veel onderhoud te doen. Op een begeven moment gaan de bladeren wat geler en bruiner worden je kan deze bladeren zelf eraf knippen bij de stam of ze vallen ervan zelf af. Het is belangrijk dat je de bladeren bij de stam afknipt, omdat er op dezelfde plek weer nieuwe bladeren komen. Als je de plant wat te groot vindt worden kan je makkelijk wat bladeren afknippen. Doe ook bij de stam, zodat de plant vanaf daar weer nieuwe bladeren kan laten groeien.

Herkomst & informatie
De officiële naam van deze palm is Cocos Nucifera, maar de meeste mensen houden het gewoon bij Kokospalm. Waar de Kokospalm oorspronkelijk vandaan komt is niet helemaal duidelijk. Er zijn fossielen van deze palmachtige gevonden in zowel India als Zuid-Amerika en aangezien kokosnoten drijvend de hele wereld over kunnen is het moeilijk te bepalen waar ze ooit vandaan zijn gekomen. Het is dan ook niet gek dat deze kokosplanten in zo'n beetje elk tropisch gebied te vinden zijn.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Optioneel: Mand Terima Kasih
Terima Kasih betekent ‘Dank u wel’ in het Indonesisch. De naam ‘Terima Kasih’ is ontstaan door op een duurzame en verantwoorde manier producten in Indonesië te produceren. Met de aankoop van deze Terima Kasih mand steun je de lokale bevolking en geef je de inwoners een duurzame toekomst. Zie website https://www.terima-kasih.nl/zeegras voor meer informatie.

Specificaties

Type Plant Kamerplant
Hoogte (incl. kwekerspot) 100 - 120 cm
Potmaat 19 cm
Waterbehoefte Weinig, < 2 keer per maand
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Huisdiervriendelijk Ja, niet giftig
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?