Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis Zomerdekbed

Bekijk alles

Gratis Zomerdekbed Actie

Gratis Zomerdekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis luchtig Zomer Dekbed ter waarde van € 139.99 - ★★★★★ (405 reviews) bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Kids

Beddengoed voor kids

Leegverkoop OP=OP

Bekijk alles

Leegverkoop

Ben je op zoek naar een nieuwe bank of boxspring of ga je voor een tafel met stoelen voor een bodemprijs? Ga nu naar onze leegverkoop pagina

Nachtkastjes & Hockers

Bekijk alles

Klamboes

Bekijk alles

Verschillende Klamboes

Met een effectieve en goedkope klamboe slaap jij deze zomer mug-vrij!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showroom***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

Tuinsproeiers met Flexibele Sproeikoppen - Set van 2

Tuinsproeiers met Flexibele Sproeikoppen - Set van 2

1 - 5 werkdagen

Het gazon, ieder plantje, ieder bloempje, alles zal vanaf nu tegelijkertijd (of afzonderlijk) besproeid kunnen worden met de Point Perfect Sprinkler!

59,99

19,99

In winkelwagen

Informatie Tuinsproeiers met Flexibele Sproeikoppen - Set van 2

Ben je het zat om iedere keer de sproeiers te moeten verzetten omdat je graag je hele tuin wil bewateren of juist maar één gedeelte van je tuin? Met de flexibele tuinsproeiers is dat probleem vanaf nu voorgoed voorbij! Dit is de ideale sproeier voor elke tuin en zorgt ervoor dat je alles optimaal kunt bewateren. Het gazon, ieder plantje, ieder bloempje, alles zal vanaf nu tegelijkertijd (of afzonderlijk) besproeid kunnen worden met de Point Perfect Sprinkler. Het geheim zit hem in de 12 verstelbare koppen. Deze kunnen precies gericht worden daar waar het nodig is.

Bespaar water en besproei tot 35 m² tegelijk

2 losse sproeiers met ieder 12 apart instelbare sproeikoppen, waardoor water bespaard kan worden.Met vrijwel iedere tuinslang koppelbaar en verstelbaar. De sproeier kan tot 35 vierkante meter besproeien

Eenvoudig te bevestigen

De Flexibele Sprinklers kunnen eenvoudig op elke plaats in de tuin worden gemonteerd dankzij de grondpinnen. Bevestig de grondpin aan de sproeier, sluit het water aan, buig de koppen in de richting die je wilt en sproeien maar! Tevens is het ook een leuk waterspeeltje voor de kids.

Let op: Wordt geleverd in de kleur groen

Schrijf een beoordeling