Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Gratis Beddengoedpakket

Gratis Ventilerend Beddengoedpakket!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis Ventilerend Beddengoedpakket ter waarde van € 179.99 - ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Kids

Beddengoed voor kids

Klamboes

Bekijk alles

Verschillende Klamboes

Met een effectieve en goedkope klamboe slaap jij deze zomer mug-vrij!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showrooms***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

Matrasbeschermer Topmatras Anti - Stress

Zydante Swisstech

Matrasbeschermer Topmatras Anti - Stress

Zydante Swisstech

Deze heerlijke matrasbeschermer zorgt ervoor dat je optimaal kunt ontspannen. Dankzij de carbon vezels vloeit alle spanning uit je lichaam weg.

32,99

14,99

In winkelwagen

Informatie Matrasbeschermer Topmatras Anti - Stress

Een matrasbeschermer zorgt ervoor dat jij volledig kan ontspannen tijdens jouw nachtrust. De carbon vezels zorgen ervoor dat alle spanning in jouw lichaam wegvloeit. Niet alleen zorgt deze matrasbeschermer voor eindeloos comfort, maar ook biedt het een goede bescherming voor jouw matrassen. 

Vulling
Deze matrasbeschermer heeft een vulling van 100 gr/m² holle vezels. Daarnaast is deze matrasbeschermer ook anti-allergeen en anti-huisstofmijt. Huisstofmijt, vocht en bacteriën in huis kunnen longinfecties zoals astma, allergieën en oor-, neus- en keelinfecties veroorzaken; daarom is deze matrasbeschermer ook geschikt voor mensen met luchtwegproblemen.

De tijk van deze matrasbeschermer is gemaakt van microvezel. Dit materiaal zorgt ervoor dat de matrasbeschermer lekker soepel om je heen valt en lekker luchtig is. De tijk is een belangrijk onderdeel van de matrasbeschermer, de tijk is de buitenkant van het matras die ervoor zorgt dat de vulling niet kan ontsnappen.

Bevestiging
Deze matrasbeschermer bevat 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het matras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Overige informatie
De matrasbeschermer kan in de wasmachine worden gewassen op een maximale temperatuur van 40°C, hierbij is een ruime wasmachine wel raadzaam.

Daarnaast wordt de matrasbeschermer geleverd in een luxe bewaartas.

Specificaties

Materiaal kern Holle vezel
Materiaal tijk 100% microvezel
Hardheid
Tijk wasbaar Ja, 40 °C
Geschikt voor droger Ja
Schrijf een beoordeling