Wat is percal-katoen? 

Percal-katoen is katoen dat op een bepaalde manier wordt geweven. Het is de meest luxe katoensoort die er is, en wordt daarom ook gebruikt in luxe hotels, overal ter wereld.

De draden worden onder de ene, en over de andere geweven. Dit zorgt ervoor dat percal-katoen stukken steviger is dan ‘normaal’ katoen. Ondanks z’n stevigheid is percal-katoen niet zwaar in gewicht. De stof is glad, glimt niet en is makkelijk te wezen. Dat klinkt als het ideale materiaal voor op je beddengoed, vind je ook niet?

Percal-katoen beddengoed

Je vindt niet voor niets dit stevige materiaal op beddengoed. We hebben verschillende soorten percal-katoenen beddengoed voor je.

Percal-katoenen dekbedovertrekken

Op zoek naar een stevig, maar toch zacht, dekbedovertrek? Kies voor een van onze percal-katoenen dekbedovertrekken. We hebben ze in allerlei verschillende kleuren en maten voor je.

Bekijk hier alle percal-katoenen dekbedovertrekken >

Percal-katoenen hoeslakens

Wil je een hoeslaken die nog jaren meegaat, en waar je ook nog eens lekker op ligt? Je krijgt het met onze luxe hoeslakens van percal-katoen. Je vindt bij ons verschillende typen, soorten en kleuren.

Bekijk hier alle percal-katoenen hoeslakens >