slapen op schiphol

Slapen op Schiphol kan een handige oplossing zijn voor reizigers die vroeg in de ochtend of laat in de avond op Schiphol moeten zijn voor hun vlucht. Schiphol biedt verschillende mogelijkheden voor reizigers die op de luchthaven willen overnachten, variërend van lounges en hotels tot slaapcabines en stoelen. In dit artikel bespreken we de opties voor overnachten op Schiphol en wat u kunt verwachten.

Luchthaven lounges

Schiphol heeft verschillende lounges waar reizigers kunnen ontspannen en slapen voordat ze aan boord gaan van hun vlucht. Sommige lounges bieden bedden of slaapstoelen aan, terwijl andere alleen comfortabele stoelen bieden om te ontspannen. De meeste lounges hebben ook douche- en toiletfaciliteiten.

Priority Pass-lounges

Reizigers kunnen toegang krijgen tot de Priority Pass-lounges op Schiphol met een Priority Pass-lidmaatschap. Deze lounges bieden meestal comfortabele stoelen, gratis wifi en drankjes en snacks. Sommige lounges hebben ook douchefaciliteiten en soms bedden of slaapstoelen.

Lounge Plaza

Lounge Plaza is een lounge op Schiphol die tegen betaling toegankelijk is voor alle reizigers. De lounge biedt comfortabele stoelen, douchefaciliteiten, een bar en snacks. Reizigers kunnen er ook gebruik maken van een bagageopslagruimte.

Hotels op Schiphol

Schiphol heeft verschillende hotels die dicht bij de luchthaven zijn gelegen en die een goede nachtrust bieden aan reizigers. Sommige hotels bevinden zich op loopafstand van de terminals, terwijl andere hotels een shuttle service bieden naar de luchthaven. Hieronder vindt u een overzicht van de hotels op Schiphol.

Yotel

Yotel is een hotel op Schiphol met betaalbare slaapcabines die zijn ontworpen voor reizigers die op zoek zijn naar een rustige plek om te slapen. De slaapcabines zijn voorzien van een comfortabel bed, een televisie en een douche en toilet. Het hotel biedt ook een ontbijtbuffet en een 24-uurs receptie.

CitizenM

CitizenM is een modern en stijlvol hotel dat op korte afstand van Schiphol is gelegen. Het hotel biedt comfortabele kamers met grote ramen, gratis wifi en een tablet voor het regelen van de verlichting, het geluid en de gordijnen. Het hotel heeft ook een bar, restaurant en fitnessruimte.

Hilton Amsterdam Airport Schiphol

Het Hilton Amsterdam Airport Schiphol is een luxe hotel dat direct verbonden is met de luchthaven. Het hotel biedt kamers met uitzicht op de luchthaven, gratis wifi en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook een restaurant, bar en vergaderzalen.

Slaapcabines

Schiphol heeft slaapcabines beschikbaar voor reizigers die willen rusten of slapen. De cabines bevinden zich in verschillende terminals van de luchthaven en zijn uitgerust met een bed, een spiegel en een stopcontact.