Signature Line - Comfort Hoofdkussen | Dekbed-Discounter
Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Home & living Bekijk alles

Opruiming Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

3 Halen 1 Betalen Bekijk alles

3 Halen = 1 Betalen

3 Halen 1 Betalen 100x100

Aan het laden...

Signature Line - Comfort Hoofdkussen

Signature Line
79,95
49,95

Signature Line - Comfort Hoofdkussen

Signature Line

79,95

49,95

Voor 23:45 besteld = morgen in huis

Het Signature Hoofdkussen is een goed midden- hoog hoofdkussen en geschikt voor alle slaaphoudingen. De tijk is van 100% Perkal katoen, daardoor blijft het kussen lekker koel. Door het koele katoen krijgt huisstofmijt geen kans.

In winkelwagen

Informatie

Neem jij alleen genoegen met het beste? En wil je een goede nachtrust genieten? Bij de productie van dit kussen wordt nergens op bespaard en gaan ze voor het perfecte resultaat.

Om de constante kwaliteit te waarborgen vindt de gehele productie plaats in Nederland, zo kunnen de slaap-experts van Signature Line het eindproduct blijven controleren en verbeteren. Ondanks deze hoge eisen is de ‘Signature Line’ goed betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die zichzelf de beste nachtrust gunt!

Signature Line is een 100% Nederlands kwaliteitslabel met een breed assortiment aan beddengoed. Wat voor slaper je ook bent, de Signature Line heeft beddengoed dat perfect op jouw voorkeuren aansluit. Bespaar nooit op een goede nachtrust!

Materiaal
De tijk is van 100% Perkal katoen, daardoor blijft het kussen lekker koel. Door het koele katoen krijgt huisstofmijt geen kans. De vulling bestaat uit 800 gram anti-allergische syndonfill, bolletjes vezel. Het kussen is lekker luchtig en veerkrachtig.

Slaaphouding
Het Signature Hoofdkussen is een goed midden- hoog hoofdkussen en geschikt voor rug en zij-slapers. Het is belangrijk dat de wervelkolom in een rechte lijn blijft tijdens de nachtrust. Het kussen biedt de juiste tegendruk en is vormvast. Daarnaast is dit kussen voorzien van een ritssluiting, waardoor het mogelijk is het kussen geheel naar eigen wens te maken, door er vulling uit te halen of toe te voegen. Hierdoor is het kussen zelfs voor buikslapers te gebruiken. Wij adviseren dan wel om ongeveer 200 gram vulling uit het kussen te halen. 

Overige informatie
De voordelen van een bolletjes vezel als vulgewicht ten opzichte van een gesiliconiseerde holle vezel, is dat het vele male duurzamer is. Dit is o.a terug te zien in het aantal wasbeurten. Bij het normale comfort hoofdkussen zal de kwaliteit per wasbeurt achteruit gaan nadat het kussen meer dan 4x is gewassen. Bij het Comfort Signature hoofdkussen is dit pas na 12 wasbeurten. Verder is het kussen afgewerkt met een mooie witte bies en wordt het geleverd in een luxe tas.

Specificaties
Ritssluiting Ja
Maat 60 x 70 cm
Eigenschap Anti-allergisch, anti-huisstofmijt, luchtig, biedt de juiste tegendruk
Geschikt voor droger
Wasvoorschrift Wasbaar op 60°C
Stevigheid Medium, stevig
Slaaphouding Zijslaper, rugslaper, buikslaper
Materiaal tijk Percale katoen
Materiaal vulling Syndonfill bolletjes vezel
Schrijf een beoordeling