Menu
Selecteer een categorie.

Airco's en Verkoeling

Bekijk alles

Airco

Deze airco's, aircoolers en ventilators zorgen voor afkoeling waardoor het aangenaam koel in huis blijft. Naast verkoeling zorgen deze airco's, aircoolers en ventilators ook voor een prettige temperatuur in huis waardoor je deze zomer nooit oververhit raakt. Bekijk nu onze airco's, aircoolers en ventilators categorie.

Actie: Alles €9,99!

Bekijk alles

Mega Opruiming! Alles voor €9,99!

Bekijk snel de actie!

Mega opruiming bij Dekbed-Discounter! Tijdelijk alles in deze categorie voor €9,99. Scoor snel jouw luxe Dekbed, Dekbedovertrek, Hoeslaken en Kussens want de voorraad is zeer beperkt!

Sla je slag!

Nieuw Binnen

Bekijk alles

Nieuw Binnen

Ontdek onze nieuwste top producten snel. Elke week tientallen nieuwe topproducten bij Dekbed-Discounter!

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

3 Halen 1 Betalen Planten

Bekijk alles

2e +3e GRATIS op Planten

3 HALEN = 1 BETALEN op planten, geldig op alle planten uit de plantencategorie

Bekijk nu alle planten met 3 HALEN = 1 BETALEN!

Aan het laden...

Je hebt nog

Set van 3 - Klimhortensia 'Hydranga Anomala Petiolaris'

Up Climbers

Set van 3 - Klimhortensia 'Hydranga Anomala Petiolaris'

Up Climbers

3 - 5 werkdagen

Klimhortensia is de perfecte klimmer voor een schaduwplek, en ideaal om bijvoorbeerbeeld een lege muur te bedekken!

95,99

67,99

In winkelmand

Informatie Set van 3 - Klimhortensia 'Hydranga Anomala Petiolaris'

Of je nu een kale muur kleur wilt geven of een lelijke regenpijp wilt weg werken. Het kan allemaal met een klimplant en je hebt er nauwelijks ruimte voor nodig! De klimhortensia past in elk type tuin. Of het nu landelijk of modern is. De hortensia's geven je een zee aan bloemen en blijven mooi groen in de winter.

Standplaats
Hydrangea petiolaris staat graag redelijk zonnig of op een plaats in de halfschaduw. Op een geheel beschaduwde plaats zal de Hydrangea petiolaris het ook goed gaan doen, maar de bloei zal dan echter wel wat minder overdadig zijn.

Water geven
We raden aan de Hortensia regelmatig water te geven. Je kan het beste tweemaal per week een kleine hoeveelheid water geven. Het is van belang dat de grond, waar de in Hortensia staat, altijd lichtvochtig blijft.

Snoeien
Klimhortensia Hydrangea anomala petiolaris kan je aan het einde van de winter snoeien, en vroeg in het voorjaar voordat de plant begint uit te lopen. Na de bloei kan u de klimhortensia in model snoeien.

Herkomst & informatie
We kennen allemaal wel een hortensia, maar kent u ook de klimhortensia: Hydrangea anomala petiolaris? De grote witte schermen van deze Hydrangea petiolaris zijn ongeveer 20 cm groot en bloeien in de maanden juni-juli

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Met deze Culvita plantenvoeding heb je genoeg voeding om ruim een jaar vooruit te kunnen! De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml.

Specificaties

Type Plant Tuinplant
Hoogte (incl. kwekerspot) 60 - 70 cm
Potmaat 15 cm
Waterbehoefte Gemiddeld, 1 keer per week
Luchtzuiverend Nee
Standplaats Halfschaduw/Zon
Huisdiervriendelijk Ja
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?