Cooling Comfort Boxkussen

Levertijd: Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis!
Kies voor een kussen dat geheel naar wens te maken is met dit verkoelende Comfort Boxkussen van het merk Orange Line!
109,9519,95
In winkelmandje 
 

Informatie

Het verkoelende Comfort Signature Hoofdkussen is een goed midden- hoog hoofdkussen en geschikt voor rug en zij-slapers.

Neem jij alleen genoegen met het beste? En wil je een verkoelende nachtrust genieten? Bij de productie van dit kussen wordt nergens op bespaard en gaan ze voor het perfecte resultaat.

Om de constante kwaliteit te waarborgen vindt de gehele productie plaats in Nederland, zo kunnen de slaap-experts van Orange Line het eindproduct blijven controleren en verbeteren. Ondanks deze hoge eisen is de ‘Signature Line’ goed betaalbaar en toegankelijk voor iedereen die zichzelf de beste nachtrust gunt!

Orange Line is een 100% Nederlands kwaliteitsmerk met een breed assortiment aan beddengoed. Wat voor slaper je ook bent, Orange Line heeft beddengoed dat perfect op jouw voorkeuren aansluit. Bespaar nooit op een goede nachtrust!

Het Comfort Signature Box Hoofdkussen is een goed midden- hoog hoofdkussen geschikt voor rug en zij slapers. De tijk is van 100% Perkal katoen, daardoor blijft het kussen lekker koel. De vulling bestaat uit 800 gram antiallergische syndonfill, Bolletjes vezel. Daarnaast is dit kussen voorzien van een ritssluiting, waardoor het mogelijk is het kussen geheel naar eigen wens te maken, door er vulling uit te halen of toe te voegen. 

De voordelen van een bolletjes vezel als vulgewicht ten opzichte van een gesiliconiseerde holle vezel, is dat het vele male duurzamer is. Dit is o.a terug te zien in het aantal wasbeurten. Bij het normale comfort plus box hoofdkussen zal de kwaliteit per wasbeurt achteruit gaan nadat het kussen meer dan 4x is gewassen. Bij het Comfort Signature Box Hoofdkussen is dit pas na 12 wasbeurten.

Specificaties:

- Tijk: 100% Perkal katoen met rits
- Verkoelend
- Vulling: syndonfill, Bolletjes vezel
- Vulgewicht: 800 gram 
- Bies: wit
- Formaat: 50x60x8cm
- Anti–allergisch
- Wasbaar tot 60 graden
- Voorzien van ritssluiting
- Navulbaar en verstelbaar

Specificaties

Basis:

Reviews

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!