Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis Dekbed

Gratis Dekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis All Season Dekbed ter waarde van € 139.95 bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: Alleen dit weekend.

Aan het laden...

Oplegmatras - Health Care

Sanidor

Oplegmatras - Health Care

Sanidor

3 - 5 werkdagen

Met dit oplegmatras zijn bacteriën verleden tijd!

109,95

59,95

In winkelwagen

Informatie

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een oplegmatras aan te schaffen, omdat er vele voordelen aan zitten. Dit oplegmatras is 5 cm hoog! Zo heb je extra comfort waardoor je beter en lekkerder slaapt, het verlengt de levensduur van je onderliggende matrassen, neemt vocht en vuil op en je hebt (mits je 2 losse 1-persoons matrassen eronder hebt liggen) geen last meer van een naad in het midden!

Vulling
De vulling is gemaakt van Bioactieve Trevira vezel. Deze synthetische vezel zorgt er niet alleen voor dat dit oplegmatras anti-huisstofmijt en anti-allergisch is, het zorgt er ook nog eens voor dat het topper oplegmatras dat ook blijft! De vezels kunnen gewassen worden op 95 °C, zijn bestand tegen regelmatig wassen en worden hierdoor niet beïnvloed. Zo kan je jarenlang genieten van een onverstoorde nachtrust!

Tijk
De tijk bij dit oplegmatras is van 100% percale katoen, daardoor blijft het oplegmatras lekker koel. De tijk/hoes van het oplegmatras voelt niet alleen heerlijk zacht en koel aan, maar geeft ook huisstofmijt geen kans. 

Ook heeft dit topmatras 4 elastische banden die je om je onderliggende matras kunt bevestigen, zo kan het topmatras niet gaan glijden en kan jij blijven genieten van je welverdiende nachtrust.

Sanidor
Het merk Sanidor is ontwikkeld om het leven van mensen met een huisstofmijtallergie makkelijker te maken! De producten zijn wasbaar op hoge temperatuur en hierdoor maken schimmels, bacteriën en mijt geen kans om zich te nestelen!

Schrijf een beoordeling