Menu
Selecteer een categorie.

Actie: Gratis Beddengoedpakket

Bekijk alles

Gratis Beddengoedpakket

Gratis Ventilerend Beddengoedpakket!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis Ventilerend Beddengoedpakket ter waarde van € 179.99 - ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

Kids

Beddengoed voor kids

Klamboes

Bekijk alles

Verschillende Klamboes

Met een effectieve en goedkope klamboe slaap jij deze zomer mug-vrij!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

***Showrooms***

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

Onderdeken - Wol

Vitality Pur

Onderdeken - Wol

Vitality Pur

Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Heb je last van koude spieren of gewrichten? Door gebruik van deze onderdeken behoren deze klachten tot het verleden! De onderdeken voelt heerlijk zacht aan, zodat je kan genieten van je welverdiende nachtrust.

79,99

49,99

In winkelwagen

Informatie Onderdeken - Wol

Een wollen onderdeken is een dikke wollen deken van ca. 3-4 cm, die op het matras gelegd wordt. Een onderdeken zorgt voor een droog en warm slaapklimaat gedurende de hele nacht. Wol kenmerkt zich doordat het van nature heel goed in staat is warmte vast te houden. Ideaal dus voor mensen die het 's nachts snel koud hebben en voor mensen met spier- en gewrichtspijn.

Materiaal
Het omhulsel van de onderdeken is gemaakt van 100% katoen. Katoen is stevig en ademend zodat jij kunt genieten van een goede nachtrust. Daarnaast voert katoen ook snel vocht af.
De vulling van de onderdeken is gemaakt van 100% zuivere scheerwol. Het is zeer comfortabel; enerzijds houdt het de lichaamstemperatuur vast en anderzijds is het vocht doorlatend. Ook reguleert het de omgevingstemperatuur. 

Anti-allergisch en anti-huisstofmijt 
Schimmelvorming in wollen onderdekens is nagenoeg onmogelijk. Schimmels hebben niet alleen warmte nodig, maar ook een hoge vochtigheidsgraad. Omdat wol heel ventilerend is en de temperatuur zelf reguleert, zullen er geen schimmels in kunnen nestelen.
Doordat wol lanoline bevat, is wol zelfreinigend, bacteriewerend en vuilafstotend. Zuivere scheerwol in een onderdeken is bovendien geen fijne omgeving voor de huismijt, want wol ventileert optimaal en reguleert de temperatuur en hoeveelheid vocht. 

Overige informatie
Niet alle wol mag “zuivere scheerwol” worden genoemd. Alleen de direct verwerkte, eerste schering van gezonde levende schapen krijgt deze naam. In tegenstelling tot gewone wol hebben de vezels een natuurlijke glans.

Deze onderdeken is tevens heel geschikt voor mensen met reuma en spier- en gewrichtsklachten. De stof verzacht en biedt ondersteuning bij rugklachten.

Materiaal kern

100% zuivere scheerwol

Materiaal tijk

100% katoen

Dikte

3 cm

Vulling

450 gr/m²

Eigenschappen

Anti-allergisch
Anti-huisstofmijt
Warmteregulerend
Vochtregulerend
Woldichte tijk

 

Schrijf een beoordeling