90x200 moltons

Een molton in 90x200 kopen? Online beschikbaar in de verschillende mooie materialen. Voor een regulier dik matras, een toppermatras of zelfs een split topper. Maak gebruik van een van de matrasbeschermers of zelfs waterdichte matrasbeschermers, net als de hoeslakens die er beschikbaar zijn. In katoen en in polyester, net als in microvezel of een van de andere mooie materialen.

Je hebt online de keuze uit 90x200 moltons in allerlei uitvoeringen, zodat je die goed met elkaar kunt vergelijken. Bekijk de belangrijke maten voor het eenpersoonsbed, net als de modellen voor tweepersoonsbedden om ook de rest van de slaapkamers helemaal compleet in te kunnen richten. Met een onzichtbaar onderdeel van je beddengoed, dat uitstekende bescherming biedt en daarmee voorkomt dat het matras snel zal sluiten of te veel vuil op zal vangen.

Uiteraard hebben we de moltons in 90x200 voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bij ons uit de eigen voorraad, om jouw bed er snel mee op te maken en daar vervolgens heerlijk op te kunnen slapen.

Bekijk alle moltons

90x200 moltons en andere maten

Je hebt de keuze uit 90x200 moltons, net als een aantal andere handige maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar extra lengte of wellicht meer breedte? Je hebt online de keuze uit de populaire maten voor de moltons en hoeslakens of matrasbeschermers. Hiervoor kun je gewoon de maat van je matras aanhouden. En twijfel je? Dan is het voldoende om de lengte en breedte daarvan op te meten.

Let op: houd rekening met het type matras. Een molton in 90x200 voor een topper of split topper heeft minder ‘hoogte’ dan een molton voor een regulier matras. Op die manier kun je het geheel goed om het matras heen doen, om het bed daarmee strak op te maken.

Bekijk de verschillende 90x200 moltons en de andere maten, zoals 90x210. Maak een keuze uit ons brede assortiment, zodat wij daar voor je mee aan de slag kunnen om de verzending in orde te maken.

Moltons 90x200 in katoen en andere materialen

Bekijk bovendien de verschillende materialen die er beschikbaar zijn voor de diverse maten. Katoen staat bekend om de goede vochtregulatie. Het natuurlijke materiaal kan goed ademen en voorkomt daarmee dat je het te warm of te koud zal krijgen, afhankelijk van de verschillende seizoenen. In plaats daarvan biedt het materiaal een fijn comfort, terwijl je bovendien kunt rekenen op een goede bescherming van het matras. Tegen transpiratie en ander vocht of vuil, om het matras zo lang mogelijk goed te houden.

Doe online inspiratie op met de verschillende moltons zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. Voor een 90x200 molton of een van de andere maten.

90x200 molton kopen

Een molton in 90x200 kopen of op zoek naar een hoeslaken voor je topper of split topper? Wij maken het je online graag gemakkelijk, met de keuze uit ons brede assortiment. Bepaal de ideale maat en het materiaal dat je zoekt, om jouw bed daarmee mooi op te maken.