200x220 moltons

Een 200x220 molton kopen? Een zeer royale keuze voor op een enorm matras. Met een breedte van 200cm, voor de grootste maat zoals die in Nederland standaard verkrijgbaar is. Twee maten groter dan de populairste maat voor een tweepersoonsbed. En met extra lengte, ten opzichte van de standaard 200cm waarvan normaal sprake is. Een molton voor de grootste bedden die je kunt kopen, om daar heerlijk royaal op te slapen en je helemaal nergens zorgen over te hoeven maken.

Tenminste, als je gebruik maakt van een van de moltons in 200x220. Afgestemd op de maat van jouw matras, om die op een goede manier te kunnen beschermen. Voorkom lelijke gele vlekken en zorg er in het algemeen voor dat je de levensduur flink kunt verlengen. Om er zo lang mogelijk zonder zorgen op te kunnen blijven slapen.

Je hebt de keuze uit verschillende 200x220 moltons, net als tal van andere maten. In de diverse materialen, zoals katoen, polyester en microvezel. Goed van kwaliteit, maar met hun eigen eigenschappen. Je kunt online de diverse materialen vergelijken om daar een goede keuze uit te maken. Voor een molton in 200x220 voor een standaard matras, net als voor een van de toppers of split toppers waar je wellicht gebruik van maakt.

Bekijk alle moltons

200x220 moltons en andere maten

Een van de 200x220 moltons kopen? Houd er binnen deze categorie rekening mee dat toppers en split toppers vragen om een andere maat dan de reguliere matrassen. Dat heeft te maken met de dikte van de matrassen en de toppers waar je gebruik van kunt maken. Stem de ‘hoogte’ van de molton daar goed op af, zodat je die er gemakkelijk omheen kunt doen. Ter bescherming van je matras, onder het hoeslaken zodat je er verder niets van zal zien.

En gaat het je naast de moltons in 200x220 daadwerkelijk om een andere maat? Bekijk dan bijvoorbeeld de modellen voor een topper in 160x200. Op die manier zorg je er voor ieder bed in huis voor dat je daar de juiste molton bij kunt kopen. Goed van kwaliteit en toch goedkoop beschikbaar, inclusief snelle verzending naar jouw adres.

Moltons 200x220 in katoen en andere materialen

Je hebt binnen de 200x220 moltons de keuze uit bijvoorbeeld katoen en een paar andere materialen. Zoals microvezel en polyester, waarmee je eenvoudig zorgt voor anti-allergie bescherming of zelfs waterdichte bescherming van jouw matras. Ontdek de materialen voor de verschillende maten, zodat je daar voor ieder bed in huis gebruik van kunt maken. En inspiratie opdoen met alle modellen? Bekijk onze complete collectie, zodat je daar altijd een goede keuze mee maakt.

200x220 molton kopen

Je kunt online een 200x220 molton kopen, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Van katoen of in een van de andere materialen, zowel voor een topper, een split topper of een regulier matras met meer hoogte. Wij maken het je graag gemakkelijk en hebben de modellen bovendien netjes voor je op voorraad. Bestel meteen, dan gaan we er mee aan de slag en heb je jouw molton in 200x220 snel in huis om daar je bed mee op te maken en je matras te beschermen.