180x200 moltons

Een 180x200 molton kopen? De ideale keuze voor een extra breed tweepersoonsbed. Dankzij 2x 90 centimeter aan breedte, om daar samen lekker ruim op te kunnen slapen. Een comfortabele keuze, die ook wel bekend staat als een Queen-size bed. Met de juiste molton hiervoor verhoog je eenvoudig het comfort en zorg je er bovendien voor dat het matras mooi schoon en hygiënisch zal blijven. Zonder lelijke gele vlekken en andere vormen van vuil, om de levensduur te verlengen en er veel langer gebruik van te kunnen maken.

Op die manier spelen de moltons in 180x200 een belangrijke rol, om jouw bed goed op te kunnen maken. Met een molton onder het hoeslaken in 180x200, waardoor je er op het bed in principe niets van zal zien. Tegelijkertijd voorkomt het lelijke vlekken in het matras en verleng je de levensduur daarvan, zodat je wel degelijk een uitstekende investering doet in het slaapcomfort dat je zal ervaren.

Bekijk de 180x200 moltons en de andere maten die er beschikbaar zijn, bijvoorbeeld om ook de andere bedden in huis daarvan te voorzien. En let ondertussen op zowel de hoogtemaat van de molton als het type materiaal dat daarvoor gebruikt is. Op die manier kun je een keuze maken uit verschillende fijne eigenschappen, om jouw bed daarmee goed op te maken.

Bekijk alle moltons

Meer maten molton toppers naast 180x200

Binnen onze collectie kun je rekenen op alle maten voor de moltons. In 180x200 en andere afmetingen, net als op basis van de hoogte voor een topper, een split topper of een regulier matras. Kies het ideale model, om jouw bed daarmee goed op te maken en er op een boxspring of een ander bed voor te zorgen dat je de moltons in 180x200 kunt gebruiken.

Heb je een matras met extra lengte op je bed liggen? Kies dan ook voor een molton in 180x210,zodat je de beide delen van jouw bed goed op elkaar kunt afstemmen. Op die manier maak je een goede keuze voor een molton in een andere maat, net als wanneer je daar op andere bedden gebruik van wilt maken.

Diverse materialen moltons 180x200, waaronder waterdicht

Je hebt online de keuze uit 180x200 moltons en andere maten, net als de verschillende materialen. Zoek je een waterdichte molton of een katoenen model? Bekijk polyester en microvezel, voor een goede vergelijking van de diverse mogelijkheden. Blader online op je gemak door alle moltons die je kunt kopen. Om niets over het hoofd te zien en daarmee eenvoudig inspiratie op te doen.

180x200 molton kopen

Een 180x200 molton kopen in katoen, polyester of een van de andere materialen? Zorg voor een anti-allergie materiaal onder je hoeslaken of waterdichte bescherming van het matras waar je op slaapt. Wij maken het je online gemakkelijk, direct bij ons uit de eigen voorraad en altijd op basis van de hoogst mogelijke kwaliteit. Bestel online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. En heb je de molton in 180x200 of een van de andere modellen snel in huis om daar het bed mee op te kunnen maken en mee te beschermen.