160x210 moltons

Een molton in 160x210 kopen? De ideale keuze voor een tweepersoonsbed met extra lengte. Langer dan de reguliere maat van 200cm in Nederland, goed geschikt voor iedereen van 185cm en langer. In Nederland zijn we relatief lang, waardoor een behoorlijke groep slaapt op een matras dat iets langer is dan de reguliere maat. Het is in dat geval belangrijk om daar ook een van de 160x210 moltons bij te kopen. Daarmee kun je het bed goed opmaken, onder het hoeslaken dat je gebruikt.

Je hebt de keuze uit een aantal verschillende materialen, zoals katoen, katoen-polyester en polyester met microvezel. De diverse materialen hebben zo hun eigen eigenschappen, waardoor het de moeite waard is om ze op je gemak naast elkaar te zetten. Net als de andere maten die er beschikbaar zijn, naast de molton hoeslakens in 160x210. Op die manier kun je online inspiratie opdoen of het juiste model zoeken bij het matras dat je hebt liggen. Wij helpen je er graag mee op weg, gewoon vanuit onze eigen voorraad. Dat betekent bovendien dat we de verzending van jouw 160x210 molton zo snel mogelijk voor je in orde kunnen maken.

Bekijk alle moltons

Een andere maat dan 160x210 nodig?

Heb je thuis meerdere bedden staan waarvoor je op zoek bent naar een molton of heb je om een andere reden een andere maat nodig? Geen probleem, want je kunt naast de moltons in 160x210 een keuze maken uit diverse andere modellen die er beschikbaar zijn. Bekijk bijvoorbeeld de moltons in 180x200. Goed geschikt voor een extra breed tweepersoonsbed, waarin jullie beiden meer ruimte te hebben om ’s nachts vrij te kunnen bewegen.

Bovendien heb je de keuze uit modellen voor standaard matrassen met meer hoogte, ten opzichte van de toppers en de split toppers die er beschikbaar zijn. Bekijk de verschillende moltons in 160x210 en in de andere maten, om daar online op je gemak een goede keuze uit te kunnen maken. Wij hebben de modellen op voorraad, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen.

Diverse materialen moltons 160x210, waaronder waterdicht

Een waterdichte molton in 160x210 kopen of op zoek naar comfortabele bescherming onder je hoeslaken? Wij zorgen er met het brede assortiment voor dat je daar online op je gemak een keuze uit kunt maken. Bekijk deze modellen en de andere maten, om daar op je gemak inspiratie mee op te doen. Of blader op je gemak door alle moltons die er beschikbaar zijn. Zodat je niets over het hoofd zal zien en jij je bed helemaal compleet op kunt maken.

Koop nu jouw 160x210 molton

Een 160x210 molton kopen in katoen, polyester, microvezel of een ander materiaal? Kies voor anti-allergie en de andere eigenschappen, afgestemd op wat jij zoekt ter bescherming van het matras waar je op slaapt. Wij maken het je graag gemakkelijk en zorgen ervoor dat je altijd een lage prijs betaalt. De ideale keuze onder jouw hoeslaken, om het matras mooi schoon en hygiënisch te houden. Bestel online de molton in 160x210 die je nodig hebt, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.