160x200 moltons

Een 160x200 molton kopen? Dé populairste maat voor een tweepersoonsbed in Nederland. Je kunt de maat van de molton kiezen op basis van het matras dat je gebruikt. Twijfel je daarover? Meet de breedte en de lengte op. En vergeet ook de hoogte van het matras niet, zodat je een goede keuze maakt voor een reguliere molton, een topper of zelfs een split topper.

Op die manier heb je binnen de moltons in 160x200 de keuze uit een aantal verschillende modellen. In de diverse maten die er beschikbaar zijn, in andere maten en natuurlijk op basis van de materialen met hun eigen eigenschappen. Wil je zorgen voor een waterdichte bescherming om je geen zorgen over te maken? Gebruik maken van katoen als fijn natuurlijk materiaal? Wij maken het je online graag gemakkelijk.

Bekijk online de verschillende modellen en maten. Voor een topper of een split topper, net als voor de reguliere matrassen met meer hoogte. Op die manier maak je altijd de juiste keuze voor een van de moltons in 160x200. In katoen of in polyester, net als in microvezel en de andere materialen en combinaties die er beschikbaar zijn. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat je jouw bestelling bovendien zo snel mogelijk in huis hebt.

Bekijk alle moltons

Een andere maat dan 160x200 nodig?

160x200 is in Nederland de populairste maat voor een tweepersoonsbed. Daarom heb je de keuze uit een groot aantal modellen, om daar samen goed op te kunnen slapen. Goed geschikt ter bescherming van je matras, waardoor transpiratie en ander vuil of vocht er niet zomaar in door kan dringen. In plaats daarvan kun je de levensduur van je matras veel beter behouden, door gebruik te maken van een molton hoeslaken onder het hoeslaken waar je uiteindelijk op slaapt.

En heb je een matras met meer lengte? Zorg er dan ook voor dat je een van de 160x210 moltons bestelt. Op die manier combineer je de molton met de maat van het matras, om het bed daarmee goed op te kunnen maken. Ideaal, net als wanneer je een van de andere maten nodig hebt. Wij maken het je online graag gemakkelijk om daar een keuze uit te maken, gewoon bij ons uit de eigen voorraad.

Diverse materialen moltons 160x200, waaronder waterdicht

De moltons in 160x200 zijn er in een aantal verschillende materialen. Bijvoorbeeld in het natuurlijke katoen, net als in polyester en microvezel voor een anti-allergie keuze. En zoek je naar een waterdichte molton? Zelfs die kun je online bestellen, uiteraard in de verschillende maten. Doe online inspiratie op met alle moltons en hoeslakens die er beschikbaar zijn, zodat je daar automatisch een goede keuze uit maakt.

Koop nu jouw 160x200 molton

Online jouw 160x200 molton kopen? In katoen, in polyester of in een van de andere materialen die er beschikbaar zijn. Bekijk de ideale afmeting voor een tweepersoonsbed, net als de alternatieven die er beschikbaar zijn. Voor een topper, een split topper en een regulier matras. Bestel online, dan maken wij de verzending van jouw molton in 160x200 zo snel mogelijk voor je in orde.