150x70 moltons

Een molton in 150x70 kopen? De ideale keuze voor veel kinderbedden, mits het matras dezelfde afmetingen heeft natuurlijk. Dat is namelijk de manier waarop je de maat van een molton kiest. Door goed te kijken naar de maat van het matras of die even op te meten. In de lengte en in de breedte. En let ook goed op het type matras, voor de hoogte daarvan. De topper moltons hebben minder ‘hoogte’, zodat je het bed daarmee goed op kunt maken.

Je hebt online de keuze uit moltons in 150x70, net als uit een aantal andere maten. Daarmee zorgen we ervoor dat je het bed mooi op kunt maken en je tegelijkertijd voor een goede bescherming kunt zorgen. Een molton hoeslaken beschermt jouw matras namelijk tegen transpiratie en ander vocht of vuil. Het voorkomt dat dit in jouw matras door kan dringen. Zo kun je de lelijke gele vlekken tegengaan en de levensduur van je matras in algemene zin verlengen.

Bekijk de verschillende maten en de diverse modellen, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken. Voor waterdichte bescherming of een specifiek model voor een ander bed dat je hebt staan. Met een matras anders dan in 150x70, zodat je daar de molton of het hoeslaken op af kunt steppen. Voor een topper of een regulier matras, afhankelijk van waar je gebruik van maakt.

Bekijk alle moltons

150x70 moltons en andere maten

Bekijk de verschillende 150x70 moltons die je kunt kopen, bijvoorbeeld in de diverse materialen. Op die manier zorg je eenvoudig voor het beddengoed dat je zoekt, afgestemd op de eigenschappen waarop jouw kleine het best zal slapen. En ben je tevens op zoek naar een molton voor je eigen bed of voor een ander bed dat je thuis hebt staan? Bekijk bijvoorbeeld de modellen in 160x200 160x200,voor de gebruikelijke maat van tweepersoonsbedden in Nederland.

Dankzij de verschillende maten naast de molton hoeslakens in 150x70 kun je ieder bed in huis daarmee mooi en praktisch opmaken. Om te voorkomen dat vocht en vuil doordringt in het matras, om dat zo lang mogelijk schoon en hygiënisch te houden. Een fijn idee, om er iedere avond heerlijk comfortabel op in slaap te vallen.

Diverse materialen moltons 150x70, waaronder waterdicht

Op zoek naar een waterdichte molton in 150x70 of maak je liever gebruik van een fijne kwaliteit katoen? Bekijk de modellen in katoen en in katoen-polyester, net als volledig in polyester of in microvezel. Anti-allergie en met andere fijne eigenschappen, net waar je naar op zoek bent. Wij zorgen ervoor dat je online alle maten kunt kopen. Of dat je online inspiratie op kunt doen met alle moltons die je kunt kopen.

Koop nu jouw 150x70 molton

Jouw 150x70 molton kopen of op zoek naar de ideale waterdichte bescherming onder je hoeslaken? Wij maken het je online gemakkelijk, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Maak een goede keuze voor een materiaal zoals katoen, polyester of microvezel. Met unieke eigenschappen, ter bescherming van de levensduur van jouw matras. Bestel online een molton in 150x70, dan gaan wij er mee aan de slag en heb jij het model zo snel mogelijk in huis.