Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis Dekbed

Gratis Dekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis All Season Dekbed ter waarde van € 139.95 bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: Alleen dit weekend.

Aan het laden...

Matras - Medical Pocket Nasa Aloë Vera

Matras - Medical Pocket Nasa Aloë Vera

1 - 2 weken

Dit heerlijke matras is voor iedereen die een zeer comfortabel matras van de hoogste kwaliteit wil. Daarnaast is het een medisch matras dat is ontwikkeld om pijn- en drukklachten te minimaliseren.

329,95

229,95

In winkelwagen

Informatie

Een goede nachtrust is enorm belangrijk. Als je kiest voor dit medische Pocketvering matras, dan weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt. Dankzij deze matrassen maak je kennis met een ongekend ligcomfort. 

Pocketvering kern.
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Deze zones geven de ideale ondersteuning op elk deel van het lichaam waardoor de wervelkolom altijd rechtgehouden wordt en waardoor je spieren zich zullen ontspannen!

Traagschuim afdeklaag
Bovenop deze pocketveren kern bevindt zich een laag van 1 cm Nasa traagschuim. Doordat dit matras veel ondersteuning geeft is dit ideaal voor mensen met rugklachten of zijklachten! 
Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, ook wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich volledig naar jouw lichaam. Deze laag traagschuim geeft het matras samen met de pocketvering een optimale ondersteuning.

Tijk
De tijk is het omhulsel van het matras. De tijk is verrijkt met een Aloë Vera touch-laag waardoor je je huid optimaal verzorgt gedurende de nacht. Slapen wordt vanaf nu echt genieten.

Het matras is medisch getest, heeft een totale hoogte van 21 cm en heeft 7 zones.

Let op:
- Binnen een aantal werkdagen na het plaatsen van de bestelling wordt er een leverafspraak met je gemaakt > zorg ervoor dat je adresgegevens kloppend zijn!
- De levering wordt plaatsgevonden conform consument, dit kan binnen 3 werkdagen of bijvoorbeeld pas na 2 weken, dit kan je afstemmen met de vervoerder
- Levering door heel NL en BE m.u.v. de Waddeneilanden

Specificaties
Materiaal tijk Polyester, behandeld met Aloe Vera
Materiaal kern Pocketvering
Hoogte 21 cm
Hardheid Medium/Stevig
Belasting tot 130 kg
Tijk wasbaar Wasbaar op 60 ºC
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Garantie 2 Jaar
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?