90x220 matrassen

Een matras in 90x220 is een ruime keuze voor een 1-persoonsbed. Extra lang, zodat je daar ook als lange Nederlandse man of vrouw comfortabel in kunt liggen. De verschillende matrassen zijn beschikbaar in diverse stijlen en altijd in hoge kwaliteit. Voor een fijn materiaal, dat een lange tijd mee zal gaan.

Bekijk alle matrassen

Matrassen 90x220 in verschillende stijlen

Een van de matrassen in 90x220 kopen? Dat doe je in de verschillende stijlen die er beschikbaar zijn. Aan de hand van de manier waarop je slaapt. Of op basis van de kleur die je zoekt. Gestoffeerd in een kleur die past bij de rest van het bed, zodat je daarmee één geheel kunt creëren. Bekijk de mooie pocketvering matrassen, net als de boxspring matrassen in deze maat. Altijd goed van kwaliteit en daarmee een mooie keuze voor bij jou in de slaapkamer. Op die manier zorgen we ervoor dat je online een van de matrassen in 90x220 kunt kopen. Goedkoop en in de aanbieding. Of uit de nieuwe collectie, voor onze vaste lage prijzen.

Hoge kwaliteit materiaal 90x220 matrassen

Je kiest altijd voor hoge kwaliteit materiaal 90x220 matrassen. Vergelijk de verschillende materialen zoals katoen en microvezel, net als dons en bijvoorbeeld polyester of latex. Op die manier kies je voor het matras dat je nodig hebt, om daar heerlijk ontspannen op in slaap te vallen.

90x220 matrassen kopen

Een van de 90x220 matrassen kopen? We maken het je graag gemakkelijk, net als wanneer je zoekt naar 90x210cm. We hebben de modellen gewoon zelf op voorraad, zodat we de verzending meteen voor je in orde kunnen maken.