Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis Dekbed

Gratis Dekbed actie!

Gratis Dekbed 100x100

Nu een Gratis All Season Dekbed ter waarde van € 139.95 bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: Alleen dit weekend.

Aan het laden...

Matras - Medical Pocket HR Aloë Vera

Matras - Medical Pocket HR Aloë Vera

1 - 2 weken

Dit heerlijke matras is voor iedereen die een zeer comfortabel matras van de hoogste kwaliteit wil. Daarnaast is het een medisch matras dat is ontwikkeld om pijn- en drukklachten te minimaliseren.

339,95

219,95

In winkelwagen

Informatie

Een goede nachtrust is enorm belangrijk. Als je kiest voor dit medische Pocketvering matras, dan weet je zeker dat je een verstandige keuze maakt. Dankzij deze matrassen maak je kennis met een ongekend ligcomfort. 

Pocketvering
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Deze zones geven de ideale ondersteuning op elk deel van het lichaam waardoor de wervelkolom altijd rechtgehouden wordt en waardoor je spieren zich zullen ontspannen!

Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. Op de boven en onderzijde is een 3 cm koudschuim afdeklaag aangebracht

Polyester tijk
De tijk is gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal is perfect voor mensen met allergieën. Omdat dit materiaal Anti-Allergisch is! Ideaal!

Aloë Vera
Bij het ontwerpen van dit matras is niet alleen gedacht aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. De matrassen zijn behandeld met een speciale Aloë Vera-touchlaag. Hierdoor draagt het niet alleen bij aan een goede nachtrust, maar ook aan je huid. Aloë vera kalmeert, hydrateert en wakkert de huid opnieuw aan. Je wordt dus niet alleen goed uitgerust wakker, maar je voelt je gedurende de dag ook veel beter omdat je huid een echte behandeling krijgt. En dat terwijl je slaapt!
Het matras is medisch getest, heeft een totale hoogte van 21 cm en heeft 7 zones.

Let op:
- Binnen een aantal werkdagen na het plaatsen van de bestelling wordt er een leverafspraak met je gemaakt > zorg ervoor dat je adresgegevens kloppend zijn!
- De levering wordt plaatsgevonden conform consument, dit kan binnen 3 werkdagen of bijvoorbeeld pas na 2 weken, dit kan je afstemmen met de vervoerder
- Levering door heel NL en BE m.u.v. de Waddeneilanden

Specificaties
Materiaal tijk Polyester, behandeld met Aloe Vera
Materiaal kern Pocketvering
Hoogte 21 cm
Hardheid Medium/Stevig
Belasting tot 130 kg
Tijk wasbaar Wasbaar op 60 ºC
Geschikt voor droger Ja, lage stand
Garantie 2 Jaar
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?