Menu
Selecteer een categorie.

Laatste kansjes actie

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

★Outlet★

Bekijk alles

★Outlet★

De allerscherpste deals en dat zonder in te leveren op kwaliteit; dat is de ★Outlet★ van Dekbed Discounter.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Aan het laden...

Matras - Bamboo Pocket 4-Seizoenen

Matras - Bamboo Pocket 4-Seizoenen

Levertijd: 3 - 4 weken

De matras tijk is het nummer één matras tijk onder de ventilerende matrassen. Door de bamboe vezels werkt de tijk namelijk als airconditioning: het matras is daardoor in de zomer koel en in de winter warm!

349,95

299,95

In winkelwagen

Informatie

Pocketvering
De kern bestaat uit 300 pocketveren per m². Wat is pocketvering nu eigenlijk? Dat zullen we even uitleggen! Bij een matras met een pocketveren kern zijn de verschillende veren per stuk verpakt in textielzakjes. De veren zijn tonvormig en staan op verschillende rijen. Deze rijen wisselen in stevigheid waardoor de 7 comfortzones ontstaan. Deze zones geven de ideale ondersteuning op elk deel van het lichaam waardoor de wervelkolom altijd rechtgehouden wordt en waardoor je spieren zich zullen ontspannen!

Traagschuim afdeklaag
Aan een kant van deze pocketveren kern bevindt zich een laag van 3 cm Nasa traagschuim. Doordat dit matras veel ondersteuning geeft is dit ideaal voor mensen met rugklachten of zijklachten! 
Nasa ontwikkelde jaren geleden traagschuim, ook wel Nasa of visco schuim genoemd. Onder invloed van warmte en druk vormt het zich volledig naar jouw lichaam. Deze laag traagschuim geeft het matras samen met de pocketvering een optimale ondersteuning.

Koudschuim afdeklaag
De andere kant van dit matras is afgedekt met koudschuim. Zoals de naam al doet vermoeden, voelt dit materiaal koud aan. Koudschuim is voornamelijk erg populair door de drukverlagende eigenschappen. De zwaardere delen van je lichaam, zoals je heupen en schouders, zakken dieper in het matras weg dan de rest van je lichaam; hierdoor wordt je wervelkolom recht gehouden waardoor je doorbloeding optimaal blijft. Daarnaast ademt koudschuim en neemt het uitstekend vocht op. Op de boven en onderzijde is een 3 cm koudschuim afdeklaag aangebracht. 

Bamboo tijk
De matras tijk is het nummer één matras tijk onder de ventilerende matrassen. Door de bamboe vezels werkt de tijk namelijk als airconditioning: hij is in de zomer koel in de winter warm! Het laagje vilt eronder stabiliseert die natuurlijke kwaliteiten. De bamboovezels hebben een sterk absorberende gaatjesstructuur waarmee het weefsel makkelijker en sneller vocht en transpiratie opneemt dan katoen of (half)synthetische stoffen. Het voordeel van een bamboe tijk is dat bamboe van nature een anti-bacterieel en antiallergisch effect heeft en hierdoor geschikt is voor mensen met allergieën.

Het matras is geschikt voor mensen tot 130 kg, is medisch getest en is in totaal 21 cm hoog.

Leveringen
Leveringen door heel Nederland en België (verzending naar de Waddeneilanden alleen mogelijk tot aan depot vasteland).
Er wordt binnen een aantal werkdagen na het bestellen van dit matras contact met je opgenomen om een leverafspraak te maken. Er wordt tot aan de deur op de begane grond geleverd.
Verzendkosten: €5,95

Specificaties
Materiaal tijk Polyester, Bamboe vezels
Materiaal kern Pocketvering, Koudschuim, Traagschuim
Hoogte 21 cm
Hardheid Medium/stevig
Belasting Tot 130 kg per persoon
Tijk wasbaar Wasbaar op 60 ºC
Geschikt voor droger Ja
Garantie 2 Jaar
Ondersteuning
Drukverdeling
Ventilatie
Schrijf een beoordeling