Satijnen kussenslopen

Mooie satijnen kussenslopen kopen? Een prachtige keuze voor een mooi materiaal. Dichtgeweven en met een uitstekende vochtregulatie, waardoor het materiaal voor veel mensen prettiger slaapt dan katoen. Bovendien helpt satijn de talgproductie te reguleren en zorgt het voor een polijstende werking voor de huid. Voor een gladde huis en een glanzende haardos, zonder klitten en pluis. Een paar prettige bijkomstigheden, naast de mooie uitstraling van dit luxe materiaal voor in de slaapkamer.

Heb je al een dekbed van satijn en be nee daarvoor op zoek naar een van de satijnen kussenslopen? Op die manier combineer je dezelfde materialen, om het bed daarmee op te maken zoals in een luxe hotel. Verkrijgbaar in 40x40 voor op de bank, net als in de diverse maten om daar op bed gebruik van te maken. In het populaire 60x70, net als bijvoorbeeld in 50x70. Maak online je keuze uit de verschillende mooie kussenslopen van satijn, om daar op je gemak inspiratie mee op te doen.

Bekijk alle kussens

Satijnen 40x40 kussenslopen, ook in diverse andere maten

Benieuwd naar de afmetingen van de satijnen kussenslopen die er verkrijgbaar zijn? Bijvoorbeeld in 40x40, om daar op de bank of op het bed op een sierlijke manier gebruik van te maken. Goed geschikt om het bed mee op te maken, net als in een luxe hotel.

En daarnaast op zoek naar 60x70 om op te slapen? Het is in Nederland de populairste maat voor een kussen. Aan de andere kant heb je de keuze uit bijvoorbeeld 40x60 en 60x60, net als uit 50x70 en 50x35. Op die manier kun je jouw maat eenvoudig online bestellen, om daar het bed mee op te maken en ervoor te zorgen dat je er goed op kunt slapen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, gewoon bij ons uit de eigen voorraad. Met de mooie glans van satijn, als dichtgeweven katoen. Daardoor ontstaat er een ander type materiaal, dat een aantal fijne eigenschappen biedt.

Groene satijnen kussenslopen, ook in andere kleuren

Je hebt de keuze uit een aantal mooie groene satijnen kussenslopen, net als uit een aantal andere kleuren. Op zoek naar bijvoorbeeld blauw, rood, wit of zwart? Ook de meer bijzondere kleuren zijn beschikbaar, zodat je een opvallend contrast kunt aanbrengen of kunt zorgen voor een meer rustig geheel waarbij de kleuren netjes op elkaar zijn afgestemd.

Uiteraard heb je naast de kussenslopen van satijn ook de keuze uit verschillende vullingen voor de kussens. Bekijk bijvoorbeeld de boekweit-modellen. En wil je inspiratie opdoen met ons complete assortiment? Bekijk de verschillende kussens, die we natuurlijk netjes voor je op voorraad hebben.

Online satijnen kussenslopen bestellen

We zorgen er vanuit onze eigen voorraad voor dat we de verzending van de kussenslopen of de kussens voor je in rode maken. Snelle verzending naar jouw adres, zodat je daar snel lekker op kunt slapen of het bed en de bank mee kunt opmaken. Ontdek ons uitgebreide assortiment en maak een goedkope keuze voor prachtige kwaliteit. Bestel online jouw satijnen kussensloop in een van de mooie kleuren en handige afmetingen, dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.