Kussenhoes 50x50

Een kussenhoes in 50x50 kopen? Een mooie keuze voor een fijne afmeting. Om op de bank tegenaan te zitten en je favoriete serie te kijken of om in bed gebruik van te maken. Als decoratie om het bed mooi op te maken zoals in een luxe hotel. Of als compact kussen om goed op te kunnen slapen. Beschikbaar in diverse mooie materialen en afwerkingen, die je goed kunt combineren met een zachte, een medium of een stevige kussenvulling daarin.

Wat dat betreft kun je de kussenhoezen en de kussenslopen in 50x50 gebruiken op de manier die je wilt. Op de bank of in bed, om daar in de slaapkamer of in de woonkamer op een mooie manier mee aan de slag te gaan. Wij zorgen voor een breed assortiment, natuurlijk ook in de andere maten die je hiermee goed kunt combineren. Op die manier maak je eenvoudig een mooie keuze, voor een natuurlijk materiaal zoals katoen of voor een anti-allergie kussen van synthetische materialen.

Bekijk alle kussens

Kussenhoes 50x50 en in andere maten

Je kunt de kussenhoes in 50x50 eenvoudig combineren met een paar andere afmetingen. Met een kleiner model voor een speels geheel of met grotere kussens waar je goed op kunt slapen. Zorg in de slaapkamer voor een luxe uitstraling zoals in een hotel. Of zorg er op de loungebank voor dat er meerdere grote kussens beschikbaar zijn. Op die manier combineer je de sloop voor het kussen in 50x50 met de andere afmetingen, zodat er een mooi geheel ontstaat waaraan je voldoende ondersteuning hebt of waar je lekker in onderuit kunt zakken.

Je kunt gebruik maken van zijden en een aantal andere materialen, zoals satijn en katoen. En heb je last van stof of van huisstofmijt? Dan kies je met microvezel of polyester voor een anti-allergie kussenhoes in 50x50.

Zijden en andere materialen kussenhoezen in 50x50

Bekijk de verschillende materialen, om daar een goede keuze uit te maken. Beschikbaar in zwart en in wit, in grijs en bruin en bijvoorbeeld rood, groen of blauw. Voor een katoenen of satijnen kussenhoes, net als een polyester of microvezel kussensloop in 50x50. Bekijk de mogelijkheden in deze maat, net als wanneer je op zoek bent naar 60x60 Of doe inspiratie op met alle maten en modellen kussenhoezen die er beschikbaar zijn, om daar een goede keuze uit te kunnen maken.

50x50 kussenhoezen kopen

Wij maken het je graag gemakkelijk om de kussenhoezen en kussenslopen in 50x50 te kopen. Gewoon online, direct bij ons vanuit de eigen voorraad. Vergelijk de verschillende synthetische en natuurlijke materialen. Allemaal met hun eigen unieke eigenschappen, afhankelijk van de manier waarop jij er graag gebruik van wilt maken. We gaan er meteen voor je mee aan de slag en maken de verzending vlot voor je in orde. Op die manier heb je jouw nieuwe 50x50 kussenhoezen of kussenslopen snel in huis, dus maak maar vast plaats vrij op de bank of op het bed om ze met de vullingen te plaatsen.