Kussenhoes 45x45

Een kussenhoes kopen in 45x45? Een fijne maat, geschikt voor op bed en voor op de bank. Om het bed mooi mee op te maken zoals in een luxe hotel. En om op de bank stevig tegenaan te zitten. Slechts twee voorbeelden om goed gebruik te maken van de kussens, waarvoor je online hoezen en slopen kunt kopen. De maat 45x45 is compact genoeg om meerdere kussens bij elkaar te leggen, terwijl de afmetingen groot genoeg zijn om er comfortabel tegenaan te zitten. Het is niets voor niets een van de populairste maten voor kussenhoezen en -slopen.

Uiteraard heb je binnen de hoezen in 45x45 de keuze uit een aantal verschillende materialen. Kies voor de natuurlijke materialen zoals katoen en satijn, of maak gebruik van het synthetische polyester en microvezel. Van dat laatste gaat een anti-allergische werking uit, zodat je minder last zal hebben van stof en huisstofmijt. Daarnaast heb je de keuze uit tal van mooie kleuren, zodat je de bank in de woonkamer of het bed in de slaapkamer er op een mooie manier mee kunt stylen.

Bekijk alle kussens

Kussensloop 45x45 en diverse andere maten

Je kunt de kussensloop in 45x45 combineren met andere modellen in deze maat. Of zorgen voor een speels karakter, door er ook andere afmetingen bij te leggen. Op die manier kun je er verschillende kanten mee op, net als aan de hand van de kleuren en de materialen. Zoek je naar stevige kussens om goed tegenaan te kunnen zitten op de bank? Of gaat het je om mooie kussens van satijn voor op bed, waar je vooral naar kunt kijken om te genieten van een slaapkamer zoals in een luxe hotel?

Wij maken het je beide mogelijk, met de verschillende kussenshoezen in 45x45 die er beschikbaar zijn. Combineer de slopen met kussenvullingen, bijvoorbeeld met wol, dons of met andere materialen. Zoals veren voor een stevig geheel, traagschuim om goed op te kunnen slapen en wol voor een fijn ademend kussen. Je kunt er alle kanten mee op, door de verschillende hoezen voor de diverse kussens online met elkaar te vergelijken. In 45x45 en in andere maten, die je goed kunt combineren en samen online kunt bestellen.

Kussensloop 45x45 in diverse materialen

De kussensloop in 45x45 is er in een aantal verschillende materialen. Het meest populair is katoen, als natuurlijk materiaal met een aantal prettige eigenschappen. Een ventilerende en ademende stof, die bovendien bekend staat om de goede vochtregulatie. En wil je minder last hebben van allergieën? Dan zijn microvezel en polyester goed geschikt. Synthetische stoffen met een anti-allergische werking voor de kussensloop. Beschikbaar in 45x45, net als in 50x50 en natuurlijk in de andere verschillende maten.

45x45 kussenhoezen kopen

Je kunt online de verschillende 45x45 kussenhoezen en kussenslopen kopen. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Een fijn idee, omdat dit betekent dat je de kussens snel op je bed of op de bank kunt plaatsen. Gebruik een kussenvulling die je al hebt liggen of bestel die er online meteen bij. Dan gaan wij er meteen voor je mee aan de slag.