Kussenhoes 40x60

Een kussenhoes kopen in 40x60? Een fijne maat, zowel voor op de bank als voor op bed. Op de bank kun je er lekker stevig tegenaan zitten of in wegzakken, afhankelijk van de vulling die je gebruikt. Op bed is het een compacte keuze om goed op te kunnen slapen. Of kun je de kussenhoes gebruiken om het mooi op te maken. Zoals in een luxe hotel, waarmee je zorgt voor een warme en comfortabele sfeer in de slaapkamer.

Wat dat betreft kun je met een kussensloop in 40x60 of een kussenhoes meerdere kanten op. Wij zorgen voor de verschillende materialen en de mooie kleuren. Om die op je gemak met elkaar te vergelijken en daar een goede keuze uit te maken. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat je de kussenhoes in 40x60 in zwart, grijs, blauw of bruin kunt bestellen en je daar snel gebruik van kunt maken op de bank of op bed.

Bekijk alle kussens

Kussensloop 40x60 en diverse andere maten

Uiteraard heb je naast de slopen voor kussens in 40x60 de keuze uit meer verschillende afmetingen. Prettig, omdat je die op die manier kunt combineren tot een speels geheel. En zorg je liever voor een geheel dat rust uitstraalt? Kies dan voor meerdere kussens in dezelfde maat, die je voor elkaar of naast elkaar kunt leggen. Niets zo lekker als een bank vol met kussens om in weg te zakken. En een bed vol met kussens om lekker in te slapen of om die mooi op te maken.

Wat dat betreft mogen kussens niet ontbreken in jouw interieur. En met de slopen en hoezen in 40x60 en de andere afmetingen zorg je voor de mooie uitstraling daarvan. In een kleur waarin je ook verschillende accessoires hebt of om die mooi af te stemmen op de kleur van de wand in de ruimte. Gebruik de kussenhoezen en -slopen in de slaapkamer en de woonkamer, zodat je daar een mooi geheel kunt creëren of voor een opvallend contrast kunt zorgen.

Kussensloop 40x60 in diverse materialen

Een kussensloop in 40x60 kopen? Je hebt dan de keuze uit een aantal verschillende materialen. Je kunt allereerst kiezen uit de natuurlijke of de synthetische materialen. Katoen is een natuurlijk materiaal, dat met satijn en met percale katoen ook in speciale wevingen beschikbaar is. Voor een mooie subtiele glans of een extra dikke uitvoering, afhankelijk van wat jij prettig vindt. En zoek je naar een anti-allergie kussenhoes in 40x60? Dan is een synthetisch materiaal zoals polyester of microvezel goed geschikt. Bekijk de hoezen in deze maat, net als in 45x45. Of doe inspiratie op met alle materialen en maten, voor de kussenhoezen en -slopen waar jij naar op zoek bent .

Online 40x60 kussenslopen bestellen

Je kunt online de kussenhoes in 40x60 kopen waar jij naar op zoek bent. Op die manier zorg je ervoor dat je jouw bank of bed mooi kunt stylen. Met kussens om lekker stevig tegenaan te zitten of om juist lekker in weg te zakken. Zoek er ook de juiste vullingen bij of gebruik te kussenhoezen met de vulling die je al hebt. Wij maken de verzending vanuit onze eigen voorraad in orde, zodat je de hoezen en slopen voor kussens in 40x60 zo snel mogelijk in huis hebt.