Kussenhoes 40x40

Een kussenhoes in 40x40 kopen? Het is het populairste formaat voor op de bank, net als op bed. Voor een fijn kussen om tegenaan te kunnen zitten of om het bed mooi mee op te maken. De hoezen zijn beschikbaar in diverse materialen en allerlei uitvoeringen, bijvoorbeeld op basis van de verschillende kleuren. Op zoek naar een mooie felle kleur en een opvallend patroon? Of juist een rustig exemplaar dat zorgt voor een mooie kleur bij de accessoires die je hebt staan?

Wij maken het je online graag gemakkelijk, met de uitgebreide collectie kussenhoezen en kussenslopen in 40x40. Verkrijgbaar in deze maat, net als in een aantal andere afmetingen. En natuurlijk in de verschillende kleuren en materialen, om daar op je gemak een keuze uit te maken. Ga je voor een natuurlijk materiaal zoals katoen of liever voor een synthetische stof zoals polyester? Wij helpen je online een goede keuze te maken, direct bij ons uit de eigen voorraad.

Bekijk alle kussens

Kussensloop 40x40 en diverse andere maten

De kussensloop kun je kopen in 40x40, net als in een aantal andere handige maten. Ben je naast dit vierkante model voor een kussen op zoek naar rechthoekige slopen en hoezen? Door die te combineren ontstaat er een speels effect, net als wanneer je verschillende soorten vierkante hoezen bij elkaar legt. Met kussenvullingen op basis van bijvoorbeeld wol en dons. Afhankelijk van de zachtheid of de stevigheid die je zoekt. Zodat je daar tegenaan kunt zitten of er het bed mee op kunt maken.

Kijk goed naar de mooie materialen en de verschillende ontwerpen voor de kussenslopen en kussenhoezen. Gemaakt van katoen of van percale katoen, net als van microvezel en andere synthetische materialen. Wij zorgen er met het uitgebreide assortiment 40x40 kussenhoezen voor dat je daar op je gemak een goede keuze uit kunt maken. Direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending naar jouw adres snel voor je in orde kunnen maken.

Satijnen kussensloop 40x40 en andere materialen

Specifiek op zoek naar bijvoorbeeld een satijnen kussensloop in 40x40 of een van de andere afmetingen? Je hebt de keuze uit diverse mooie materialen. Satijn staat bekend om de subtiele glans, dankzij de speciale weving van het katoen. En liever gebruik maken van gewoon katoen of percale katoen? Beiden hoog van kwaliteit en toch op een voordelige manier beschikbaar. Zowel in 40x40 als bijvoorbeeld in het grotere 40x60. Bekijk alle maten voor de kussens, zodat je daarmee inspiratie kunt opdoen voor op de bank of voor op bed.

40x40 kussenhoezen kopen

Je kunt online de verschillende 40x40 kussenhoezen en kussenslopen kopen. De ideale keuze om jouw bed mee op te maken of om er op de bank voor te zorgen dat er voldoende kussens beschikbaar zijn. We hebben de hoezen en slopen voor de kussens voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel je direct online? Wij gaan er mee aan de slag, zodat de kussenhoes snel om een vulling kan en bij jou op bed of op de bank kan komen liggen.