Mickey Mouse dekbedovertrekken

Prijs
Min: €0 Max: €5

Het Mickey Mouse dekbedovertrek brengt je kleine naar Disneyland, zonder dat je daar daadwerkelijk naar toe hoeft. Met de Disney dekbedovertrekken zorg je voor een superleuke slaapkamer, waardoor het nog nooit zo gemakkelijk was om je kleine naar bed te brengen. De kans is groot dat ze er zelfs al in liggen voordat het eigenlijk bedtijd is. Een dekbedovertrek van Mickey Mouse vormt wat dat betreft een uitstekende keuze. Je kunt samen een mooi Mickey Mouse dekbed uitzoeken of ze daarmee verrassen, in de beide gevallen valt de aankoop in uitstekende handen.

Mickey Mouse dekbedovertrekken voor kinderen

Er zijn verschillende Mickey Mouse dekbedovertrekken beschikbaar. Zoek je naar een Mickey Mouse dekbedovertrek 1 persoons? We noemen dat ook wel de Mickey Mouse dekbedovertrek 140 x 200. Uiteraard kun je aan de andere kant ook gebruik maken van een grote Mickey Mouse dekbedovertrek lits jumeaux of een van de andere afmetingen.

Wil je bij de Mickey Mouse dekbedovertrek ook gebruik maken van een mooi Mickey Mouse kussen? Je zorgt dan voor het complete beddengoed, waardoor de slaapkamer een kleine versie van Disneyland lijkt te worden en Mickey Mouse klaar staat om je kleine te verwelkomen.

Disney dekbedovertrekken

Er zijn verschillende Disney dekbedovertrekken beschikbaar, waarvan het Mickey Mouse dekbed natuurlijk de meest bekende is. Met een dekbed van Mickey Mouse zorg je ervoor dat je kleine kan nagenieten van een bezoek aan Disneyland of daar aan de andere kant juist alvast naar uit kan kijken. Een Disney dekbedovertrek vormt wat dat betreft altijd een goede keuze, waar je kleine ontzettend blij mee zal zijn.

Mickey Mouse dekbedovertrek 140 x 200

Je kunt een Mickey Mouse dekbedovertrek kopen in verschillende afmetingen. De meest bekende is die van 140 x 200. Dat is een Mickey Mouse dekbed van 140cm breed en 200cm lang. Het is de standaardmaat voor een overtrek, waardoor je daar zonder probleem gebruik van kunt maken. De dekbedovertrek van Mickey Mouse maakt een geweldige indruk op je kleine en maakt het bijvoorbeeld superleuk om een verhaaltje voor te lezen.

Mickey Mouse dekbedovertrek 1 persoons

We kennen de Mickey Mouse dekbedovertrek 140 x 200 ook wel als 1 persoons. Het is de afmeting voor een eenpersoons bed. Bekijk zowel de Mickey Mouse dekbedovertrek 1 persoons als bijvoorbeeld het 2 persoons model en de lits jumeaux variant.

Mickey Mouse dekbedovertrek kopen

Wil je een Mickey Mouse dekbedovertrek kopen? Je kunt dat gewoon online doen, daar hoef je de deur niet voor uit. Het is voldoende om aan te geven welke variant je wenst en welke maat je nodig hebt. Je kunt samen met je kleine een mooie Mickey Mouse dekbedovertrek kopen of je kleine daarmee verrassen, wij gaan er direct mee aan de slag en zorgen voor een snelle verzending naar jouw adres.
Sorteer op:
Geen producten gevonden