• Intenza Comfort Reiskussen -  Purotex Traagschuim
  • Intenza Comfort Reiskussen -  Purotex Traagschuim

Reiskussen - Purotex Traagschuim

Levertijd: Op werkdagen voor 23:45 besteld, morgen in huis!
Wanneer je op vakantie gaat, begint je vakantie altijd met de reis naar je vakantiebestemming. Kom lekker uitgerust aan op je vakantiebestemming met het “Purotex Reiskussen Traagschuim”.
69,9534,95
In winkelmandje 
 

Informatie

Wanneer je op vakantie gaat, begint je vakantie altijd met de reis naar je vakantiebestemming. Kom lekker uitgerust aan op je vakantiebestemming met het “Purotex Reiskussen Traagschuim”. De kern bestaat uit Memory foam met air control, hierdoor voelt het kussen niet warm aan en is het ventilerend en vocht regulerend.

De tijk van het reiskussen heeft een purotex behandeling gehad, wat er voor zorgt dat bacteriën, huisstof en alle ander soorten van allergie gevoelige stoffen vernietigd worden. Dit is een blijvende behandeling die de tijk heeft meegekregen tijdens de productie.

De tijk is wasbaar op 60 graden, hierdoor heb je ook op vakantie altijd een heerlijk schoon en fris kussen.

Dit comfortabele reiskussen is veel handiger dan andere reiskussens, want je kunt het kussen gemakkelijk oprollen en in de bijgeleverde hoes opbergen. Het kussen neemt daardoor maar weinig ruimte in beslag, je kunt het dus makkelijk meenemen in je handbagage!

Afmeting:

50 x 30 x 10

 

 

Specificaties

Actief:Ja

Reviews

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!