Menu
Selecteer een categorie.

Boxspring Lease

Bekijk alles

Boxspring leasen?

Een nieuwe boxspring voor een vast, laag bedrag per maand.

Dat is Boxspring Lease
image

Bekijk alle Boxsprings

image
Boxspring Apollo in Modern Classic stijl

Opruiming

Bekijk alles

Laatste Kansjes

De laatste stuks voor de aller scherpste prijs!

Bekijk de Laatste kansjes.

3 Halen 1 Betalen

Bekijk alles

3 halen 1 Betalen

3 Halen = 1 Betalen - 2e & 3e product GRATIS
3=1 Display 500x500

Bij Dekbed Discounter 3 Halen = 1 Betalen ofwel het 2e & 3e product GRATIS. De spelregels zijn heel erg simpel: Je kiest 3 of meer producten uit de 3=1 categorie die je graag zou willen hebben om er deze winter warmpjes bij te zitten. Of het nu een plaid, dekbed, overtrek of sprei is. Alle combinaties zijn mogelijk. Vervolgens ga je afrekenen en zul je (tot je eigen verbazing) zien dat de twee goedkoopste producten geheel GRATIS zijn.

GRATIS BEDDENGOED DUS!

Aan het laden...

Houtskool 5 kg

Fire-Up

Houtskool 5 kg

Fire-Up

Levertijd: 3 - 5 werkdagen

Waarom Fire-Up houtskool? Fire-Up houtskool maakt het grillen tot een succes vanwege zijn hoge calorische waarde en sterke, langdurige gloed.

8,99

6,99

In winkelwagen

Informatie

Een goed feestje is niet compleet zonder een barbecue! Waarom Fire-Up houtskool? Fire-Up houtskool maakt het grillen tot een succes vanwege zijn hoge calorische waarde en sterke, langdurige gloed. Houtskool of briketten? Gebruik houtskool voor een snelle barbecue en voor een hoge grilltemperatuur; briketten zijn geschikter voor een langdurige barbecue en voor het grillen van voedsel met een lange bereidingstijd. Fire-Up houtskool wordt gemaakt van resthout van speciaal geselecteerde houtsoorten. Het gecontroleerde productieproces staat garant voor een optimale verkoling.

Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?