Veren kussens

Een veren kussen kopen? Een fijn materiaal, vaak gecombineerd met dons. Een materiaal dat goedkoper is dan dons en bovendien meer stevigheid biedt. Daardoor is het kussen bijvoorbeeld goed geschikt voor zijslapers. De spieren in je nek, schouders en in je rug kunnen zich gemakkelijker ontspannen, zodat je na een goede nacht de volgende ochtend frisser wakker zal worden.

Houd er aan de andere kant wel rekening mee dat de kussens van veren wat meer puntige stekels kunnen bevatten. Dat komt door de kern van de veer die er nog in aanwezig is. Bij dons is dat niet het geval, omdat het met dat materiaal alleen gaat om de haartjes. Zoek je naar een wat meer stevig kussen? Dan zijn veren daarvoor uitstekend goed geschikt. Verkrijgbaar in de diverse maten, zoals het populaire 60x70 en 60x60, net als in 40x60, 50x35, 50x70 en diverse andere maten.

Bekijk alle kussens

Veren kussens in verschillende maten

De verschillende maten van de kussens zorgen ervoor dat je daar lekker op kunt slapen en het bed bovendien mooi op kunt maken. Met allerlei leuke kussens in de diverse kleuren en maten, voor een opvallend contrast of een verzameling kussens waar je lekker in weg kunt zakken. Op bed en op de bank, omdat je er op verschillende manieren gebruik van kunt maken.

Bekijk de kussens van veren, net als de mooie kussenslopen die je daarbij kunt kopen. Combineer de beide materialen van goede kwaliteit, voor een kussen om heerlijk op te slapen of lekker stevig tegenaan te kunnen zitten. En ben je naast de veren op zoek naar de kussens van dons? Kijk dan goed naar de verschillen tussen eenden- en ganzendons, zodat je ook daar een goede keuze uit kunt maken.

Witte veren kussenslopen, ook in andere materialen

Op zoek naar een witte veren kussen met een bijpassende kussensloop? Je hebt de keuze uit verschillende materialen en de diverse mooie kleuren voor de sloop. Zelfs waterdicht, handig als je last hebt van veel transpiratie tijdens je slaap. Dit zal dan niet in de veren van het kussen doordringen, zodat je het kussen beter schoon kunt houden en minder vaak hoeft te wassen.

Je kunt online inspiratie opdoen met alle kussens bij ons uit de collectie. Vergelijk de veren met de andere materialen. Of bekijk de diverse kussenslopen die je ervoor kunt kopen, om het kussen op een mooie manier op het bed te leggen of op de bank te plaatsen.

Online veren kussens bestellen

Online een veren kussen bestellen en daarvoor op zoek naar de diverse afmetingen en kleuren? Doe online inspiratie op met ons brede assortiment. We gaan er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag, zodat je het kussen van veren snel in huis hebt. Eenvoudig online te bestellen en er daarna heerlijk ontspannen op slapen. Wij maken het je graag gemakkelijk, zowel wanneer je een kussen wilt kopen als zodra je op zoek bent naar een nieuwe sloop om daar netjes omheen te doen.