Traagschuim kussens

Traagschuim kussens kopen? Ze werken drukverlagend en zorgen daarmee voor een heerlijk comfortabele nachtrust. Ze zijn speciaal ontworpen om spanningen in de nek en schouders te voorkomen, door de wervels goed met elkaar uit te lijnen. Dat is belangrijk om fris wakker te worden, zonder dat je last hebt van vervelende pijntjes. Op die manier zijn de kussens van traagschuim een heel goede keuze als je nu niet comfortabel slaapt.

Uiteraard is het binnen de traagschuim kussens verstandig om rekening te houden met een aantal belangrijke factoren. Slaap je bijvoorbeeld op je zij? Dan mag het kussen wat hoger zijn dan wanneer je op je rug slaapt. En slaap je bij voorkeur op je buik? Dan is traagschuim waarschijnlijk niet zo goed geschikt. Je kunt dan beter gebruik maken van dons of wol in het kussen. Voor een zacht model, met zo’n 400 - 600 gram vulling.

Houd verder rekening met jouw postuur en met het type matras dat je hebt. Bij een flink postuur en een hard matras is het verstandig om een relatief hoog kussen te kopen. Een traagschuim kussen met minder hoogte is beter geschikt als je een zachter matras hebt en je bijvoorbeeld wat meer tenger bent. Op die manier maak je een goede keuze voor een kussen met traagschuim, dat je de juiste ondersteuning zal bieden.

Bekijk alle kussens

Meer typen kussens naast traagschuim kussens?

En ben je naast het traagschuim benieuwd naar de andere mogelijkheden om een nieuw kussen te kopen? Uiteraard heb je de keuze uit een aantal andere materialen. Het gaat dan vaak om materialen zoals dons en veren, net als wol of de synthetische alternatieven. Microvezel en polyester zorgen voor een warmer kussen, maar helpen ondertussen stof en huisstofmijt te vermijden. Op die manier is het een goede anti-allergische keuze.

Let goed op de warmte van een kussen, de anti-allergische mogelijkheden en de ondersteuning qua ergonomie en eventueel orthopedie. Op die manier maak je een goede keuze voor een kussen van goede kwaliteit. Met traagschuim of een andere vulling, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren en waar je bijvoorbeeld nu al op slaapt.

Verschillende traagschuim kussens

Je hebt de keuze uit traagschuim kussens in een aantal verschillende afmetingen. Bijvoorbeeld in het populaire 60x70, net als in 60x40 en bijvoorbeeld in 60x60 voor een vierkant kussen. Koop op die manier een kussen dat je de juiste ondersteuning biedt voor de schouders, je rug en de nek. Belangrijke eigenschappen, om iedere ochtend ontspannen wakker te worden. Je kunt online inspiratie opdoen met alle kussens die er beschikbaar zijn, zodat je daar eenvoudig een goede keuze mee maakt.

Een traagschuim kussen aanschaffen

Een kussen met traagschuim kopen? Wij maken het je online graag gemakkelijk. In de vorm en de dikte die je zoekt, met de gewenste afmetingen. Lekker breed en hoog of juist een compacter model, afhankelijk van de grootte van je bed en wat jij prettig vindt slapen. We hebben de traagschuim kussens en de andere modellen bovendien netjes voor je op voorraad. Dat betekent dat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Een snelle verzending naar jouw adres, zodat je jouw kussen meteen kunt uitproberen door er comfortabel op in slaap te vallen.