Kussens voor buikslapers

Een buikslaap kussen kopen en benieuwd waarop je dient te letten? Het slapen op de buik is minder gezond dan op de rug of op de zij. Het is daarom nog belangrijker om een goed geschikt kussen te kopen. Een kussen dat niet te hard of stevig is, om te voorkomen dat jouw nekwervels en rugwervels scheef ten opzichte van elkaar komen te staan.

  • Tip: Leg een kussen onder je bekken, zodat je ruggenwervel in een vloeiende lijn blijft liggen.

Mocht je liever alle hoofdkussens voor buikslapers of het gehele assortiment kussens willen bekijken, dan kan dat uiteraard via onderstaande knoppen.

Mocht je het juiste kussen voor jou als buikslaper nog niet gevonden hebben, staan we van 09.00 tot 21.00 uur dagelijks voor je klaar om je te helpen bij je keuze met specifiek kussen advies op 0853 032813.

 
 

Verschillende soorten buikslaap kussens

Zodra je op je buik slaapt ligt het hoofd bijna op dezelfde hoogte als de rest van je lichaam. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van een zacht kussen. De zachtheid is voor veel mensen subjectief, waardoor het verstandig is om goed te kijken naar het vulgewicht. Probeer een kussen met 400 - 600 gram vulgewicht. Op die manier is er sprake van beperkte vulling, zodat je daar op je buik goed op kunt slapen.

Buikslaap kussens en andere typen

Je hebt de keuze uit verschillende buikslaap kussens, waarmee je voor een zo gezond mogelijke slaaphouding kunt zorgen. Slapen op de rug of de zij is gemiddeld genomen beter, maar met het juiste kussen zorg je voor een zo goed mogelijke houding. Door je hoofd niet te hoog te laten liggen ten opzichte van de rest van je lichaam. Iets dat vooral goed lukt bij een steviger matras. Heb je een zacht matras? Dan zou jouw lichaam daar gemakkelijk verder in wegzakken, waardoor je nog meer moeite moet doen om goed te kunnen slapen.

Het kussen voor buikslapers vraagt wat dat betreft vooral om niet te veel hoogte verschil. Een zachte en beperkte ondersteuning, zodat je daar op je buik comfortabel op kunt liggen. Beschikbaar in 60x70 en in de andere populaire maten, net als op basis van een aantal verschillende materialen.

Kussens voor buikslapers in verschillende materialen

Benieuwd naar de materialen die het best geschikt zijn voor een buikslaap kussen? De natuurlijke vullingen met wol of met dons zijn het best geschikt. Bijvoorbeeld met 100% ganzendons, zodat je daarmee een heel comfortabele en zachte keuze maakt.

En ben je daarnaast benieuwd naar de andere types? Bekijk dan bijvoorbeeld onze design kussens. Een mooie keuze op basis van goede kwaliteit, waarmee je het bed bovendien op een stijlvolle manier op kunt maken. Daarnaast kun je inspiratie opdoen met alle kussens die er beschikbaar zijn. Online bij ons op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken.

Buikslaap kussens kopen

Je kunt online een van de kussens voor buikslapers kopen. Een goede keuze als jij op je buik slaapt en zoekt naar een kussen dat daar goed bij past. Dankzij een zachte vulling met 400 - 600 gram, op basis van een natuurlijk materiaal. Dons en wol zijn daarvoor goed geschikt. Het lichte kussen is een goede keuze, heel anders dan wanneer je slaapt op je rug of op je buik.

Wil je een van de buikslaap kussens kopen? Een mooie keuze, beschikbaar in verschillende materialen en afmetingen. Op basis van 60x70, net als in de andere maten waar je een mooie kussensloop bij kunt kopen. Bestel meteen online, dan gaan wij er voor je mee aan de slag en maken we de verzending voor je in orde.