Kapok Kussen

Een kapok hoofdkussen is gevuld met een natuurproduct bestaande uit kapokpluizen. Het kussen biedt stevigheid met een goede ondersteuning en voelt comfortabel aan.
Artikelgroep
Materiaal
Kleur
Dessin
Soort
Eigenschappen
Prijs
Min: €0 Max: €40

Een kapok kussen kopen? Het is een kussen met kapok vulling, een vulling die we vooral kennen vanuit de tijd van de Nederlanders in Indonesië. Zij ontdekten toen dit materiaal en kwamen erachter dat het uitstekend geschikt is om een kussen van te maken.

Vandaag de dag kun je eenvoudig kapok kopen, waardoor het kapok hoofdkussen niet duur hoeft te zijn. Het hoofdkussen van kapok is een goedkope keuze, vooral wanneer je het kussen online koopt. Je kunt de kapok vulling kopen en daar zelf een mooie hoes omheen doen, zodat het kussen bijvoorbeeld aansluit bij de dekbedovertrek waar je gebruik van maakt.

Wat is een kapok kussen?

Benieuwd naar wat een kapok kussen eigenlijk is? Een hoofdkussen bestaat voornamelijk uit de vulling, die moet voldoende stevig zijn en aan de andere kant toch zacht aanvoelen. Kapok blijkt daar uitstekend voor geschikt. Een kussen van kapok bestaat net als een compleet kapok matras uit een vulling van kapok. Dit zijn pluizen van de kapokboom. De pluizen hebben een behoorlijk stevig karakter, terwijl ze aan de andere kant toch heel zacht zijn. De combinatie van deze eigenschappen zorgt ervoor dat veel mensen graag een kapok kussen kopen. Zij zorgen er met de kapok vulling in het kussen voor dat ze ontspannen in slaap vallen en de volgende ochtend fris wakker worden.

Kapok hoofdkussen

Het kapok kussen is gewoon online beschikbaar, wij maken het graag eenvoudig om een dergelijk hoofdkussen te kopen. Je hoeft zelf niet de kapok te kopen, wij zorgen er met de kussens voor dat er anders dan in de tijd in Indonesië kant-en-klare kussens beschikbaar zijn. Je hoeft er slechts een kussenhoes omheen te doen. Wil je het kapok kussen wassen? In de kapok kussens vind je een handig waslabel, aan de hand waarvan je er eenvoudig voor kunt zorgen dat je het kussen weer schoon wast. We raden je aan het hoofdkussen regelmatig te wassen, zowel wanneer je gebruik maakt van een kapok kussen als van een ander type vulling.

Na verloop van tijd kan een kussen wat minder hygiënisch worden, omdat we tijdens het slapen zweten en er zich tal van bacteriën op onze huid bevinden. Die komen terecht op de kussenhoes en dringen door tot in het kapok kussen en de andere materialen waar je gebruik van kunt maken. Het is daarom verstandig om zowel het kapok kussen als de andere kussens regelmatig te wassen.

Kapok kussen kopen

Wil je een kapok kussen kopen? We maken het je graag gemakkelijk. Je hebt online de keuze uit verschillende kapok kussens. De kapok vulling in het hoofdkussen ingoed van kwaliteit. Maak je al gebruik van een kapok matras of is het materiaal aan de andere kant juist nieuw voor je? Dit is een uitstekend moment om een kapok kussen te kopen. Bestel je meteen online? We maken de verzending naar jouw adres zo snel mogelijk in orde, zodat je het kapok kussen vlot in huis hebt.

Sorteer op:
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Voor 23:45 besteld, morgen bezorgd
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
Pagina 1 van 3
1 2 3