wandrek

Wandrekken zijn modieus en trendy

Wanneer je op zoek bent naar een hippe eyecatcher voor aan de muur dan denk je al snel aan een schilderij, fotolijst of canvas met foto’s van je gezin. Wandrekken zijn helemaal terug van weggeweest en dus weer helemaal van deze tijd. Wandrekken zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en uitvoeringen. Zo kun je er ook leuke spulletjes opzetten zoals planten en fotolijsten. Een metalen wandrek met een industriële look geeft echt extra cachet aan je woonkamer. Heb je een meer landelijke inrichting? Bekijk dan ons aanbod van houten wandrekken. Natuurlijk zijn er houten wandrekken met een leuk kleurtje, zodat je de stijl van je woning in alle vertrekken kunt doortrekken.

Verschillende formaten wandrekken

Door verschillende maten wandrekken te combineren en naast elkaar te hangen creëer je een speels effect. Leuke vormen maken met wandrekken en er daarna vaasjes, planten en fotolijstjes opzetten dat is de mode van nu. Of je nu kiest voor meerdere grote of een aantal kleine wandrekken gecombineerd met grotere je zult zien dat het effect dat het heeft op je woonkamer je zal verbazen.

Wandrek ophangen

Een rond wandrek ophangen is een precies klusje waar je een rolmeter een boormachine, pluggen, schroeven, waterpas en schroeven voor nodig hebt. Wanneer je de wandrekken in een patroon wilt ophangen dan is het verstandig om voorafgaand aan het ophangen hiervan een schets op papier te maken. Meet ook eerst de ruimte goed op om te zien of het wel allemaal past wat je in gedachten hebt.

Verschillende vormen en kleuren wandrekken combineren

Je hebt natuurlijk de mogelijkheid om zo creatief met wandrekken te zijn als je zelf maar wil. Buitenom het feit dat het een speels effect oplevert wanneer je verschillende afmetingen wandrekken combineert kun je er ook voor kiezen om de materialen hout en metaal te combineren. Dit is echter wel een gedurfde keuze en is daarom ook niet geschikt voor elk type woninginrichting. Wanneer je echt een beetje gek wil doen dan is het combineren van verschillende maten wandrekken in verschillende vormen van verschillende materialen en kleuren echt een must. Maak het daarna af door woonaccessoires toe te voegen. Want laten we eerlijk zijn: wat is er nu leuker dan de wandrekken die je zojuist hebt opgehangen vol te zetten met persoonlijke spulletjes die je kamer opfleuren. Dekbed Discounter biedt een collectie wandrekken aan in verschillende vormen, materialen, afmetingen en kleuren. Neem een kijkje bij onze collectie.