eettafel

Eettafel

Als je nauwelijks je eten aan de eettafel aanraakt, lijkt het alsof je verspillend en onattent bent. Denk aan het toevoegen van je kruiden met een bepaalde bedoeling voordat je het op je eten strooit, of misschien een handvol zout of kruiden in en rond het huis hebt staan die je gebruikt om een ​​gewenste atmosfeer op die dag tot stand te brengen. In sommige gevallen wordt het eten besteld door de gastheer. Bij het kauwen op voedsel, kauw stil met gesloten mond en maak geen geluid tijdens het kauwen. Als je bepaalde gerechten niet lekker vindt, moet je ze toch proberen.

Hoe kies ik de juiste dinerborden?

Coole dinerborden zijn geweldig als je gasten hebt. Rol een rode loper uit bij de voordeur en laat gasten arriveren als hun favoriete acteur of actrice. Elk gerecht wordt gepresenteerd op een moderne of klassieke eettafel.

Dingen die je moet weten over eettafels

Je hebt al je hele leven je familie gekend, je vertrouwt ze, je houdt van hen en je bewondert ze. Opgroeien, dit soort dingen waren strak geregeld in mijn familie. Niets is belangrijker dan je familie. Het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat je gezin dagelijks samen aan de eettafel eet. Gezinnen die minder vaak samen eten, hebben ook meer kans om gezamelijke dingen te vinden om over te praten en 45% van hen verlaat de tafel terwijl ze nog niet klaar met eten zijn. Verras je familie met een heerlijk nieuw diner vanavond en ze zullen zeker terugkomen naar de eettafel morgen.

Dineren aan de eettafel

Een idee is om te kiezen voor een Hawaïaans thema op basis van Pearl Harbor. Een ander idee is om foto's van beroemde Hollywood-filmsterren uit de jaren 1930 te maken en deze rond het feestterrein op te hangen. Een goed idee zou zijn om kleinere hapjes te nemen voor het geval je nog moet speechen. Een nog beter idee zou zijn om een ​​aantal nieuwe recepten uit te proberen. Ruzie met je zakenpartner is één ding, maar als je met hen aan tafel gaat zitten, wordt het nog erger. Kinderen moeten bijvoorbeeld niet overbelast worden door de problemen van de familie of moeilijkheden die pappa en mamma op hebben. Aangezien veel kinderen naschoolse activiteiten hebben, stel je je standaard maaltijdtijden

De tafel dekken

Er was eens een tijd dat we allemaal thuis kwamen na een lange dag hard werken en aan de eettafel gingen zitten met onze familie voor een lekkere zelfgemaakte maaltijd. Hoewel elke dag geschikt is voor dankgebeden of zegeningen, worden ze vooral gewaardeerd tijdens de vakantie. Je eet tenslotte elke dag van de week. En als je de tijd neemt om naar een langer antwoord te luisteren, stuur je een sterke non-verbale boodschap dat je je kind en zijn gedachten en ideeën op prijs stelt.