behang

Behang

Je kunt een kamer niet snel veranderen zonder je zorgen te maken over het afdekken van je meubels om het te beschermen tegen verfspatten, maar behang helpt ook om gebreken aan je muur te verbergen. Voila, je hebt zojuist je kamer in een paar eenvoudige stappen getransformeerd. Een kamer van gemiddelde grootte kan twee - drie liter verf nodig hebben. Koop geen dingen die je niet in je kamer vind passen. Als je geneigd bent om een ​​kamer te schilderen, onthoud dan dat verf niet vergevingsgezind is. Dus als je kamer 4 bij 4 meter is en je een plafondhoogte van 2 meter hebt, krijg je 16 vierkante meter aan muurruimte die moet worden afgedekt. Als je de woonkamer en de eetkamer gaat verbouwen, ga dan voor papierbehang.

De basis van behangen

Vinyl behang: Dit soort behang is erg makkelijk om mee te werken. Als het er niet gemakkelijk af komt, moet je het misschien met vocht doordrenken. Er zijn ook verschillende andere manieren om behang te verwijderen. Sommige met vinyl gecoate achtergronden zijn moeilijk te verwijderen omdat ze geen vocht kunnen opnemen. Wanneer je behang zoekt, moet je ook weten hoe je het moet schoonmaken. Als je behang met dessins gebruikt, gebruik dan niet een vochtige doek -maar schraap het eraf met een plamuurmes. Het eerste dat je moet doen, is bepalen of de achtergrond in goede staat is om overheen te schilderen. Tot slot, behang en verf zijn beide geweldige decoratie-opties voor je huis.

Hoe moet ik behangen?

Bij het opleggen van de zijkanten, leg je de gevouwen rand langs de voorkant van de kamermuur, werk je vanaf de voorkant en dep je het behang totdat je de achterkant bereikt. Je moet het behang verzadigen als het mengsel de behanglijm oplost. Water: Als het behang van eenvoudig papier is, kun je het gewoon met water eraf poetsen om het vervolgens van je muur te verwijderen. Omdat het gemakkelijk kan worden gescheurd of beschadigd, is het waarschijnlijk het beste om het niet te gebruiken in zeer veel gebruikte ruimtes of kinderkamers. Voor muren met een paar onvolmaaktheden en scheuren, kan vinylbehang ze ook effectief verbergen. Als het op een gipsplaat is geïnstalleerd, mag je de wand niet te veel weken of zeer scherpe gereedschappen gebruiken om het papier af te schrapen. Het mixen en matchen van behang- en behangranden is een geweldige manier om elke kamer een boost te geven.