Velours Hoeslaken

Breedte
Lengte
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €30

Mooie hoeslakens in velours, die koop je eenvoudig online. Goedkoop in de aanbieding of op basis van onze vaste lage prijzen. Voor een heerlijk zacht materiaal, waarop je fijn in slaap kunt vallen. Goed van kwaliteit en voorzien van stretch, zodat je het bed daarmee gemakkelijk op kunt maken. Tegelijkertijd ademt de stof goed, waardoor er net als bij katoen een fijne verkoelende werking vanuit gaat. Een voor veel mensen ideaal materiaal, waarmee je kiest voor het beste van meerdere werelden.

Je kunt de velours hoeslakens eenvoudig online bestellen, uiteraard in een aantal verschillende mooie stijlen en kleuren. Zoek je bijvoorbeeld naar zwart, wit, creme of grijs? Je hebt online de keuze uit een aantal andere kleuren. In de afmetingen die je zoekt. Bijvoorbeeld in 90x200, in 140x200 voor een twijfelaar of in 160x200 voor een 2-persoonsbed. En heb je een andere maat nodig? Geen probleem, we zorgen er met het grootste online assortiment voor dat je eenvoudig de juiste keuze maakt.

Verscheidene mooie stijlen velours hoeslakens

Je hebt binnen de velours hoeslakens de keuze uit verschillende stijlen. Houd er bovendien rekening mee dat je het hoeslaken het best kunt combineren met een molton of een matrasbeschermer. Die plaats je onder het hoeslaken, om jouw matras op een goede manier te beschermen. Het vangt transpiratie op en kan in het geval van een waterdichte matrasbeschermer zelfs nog meer opvangen. Daardoor ontstaan er geen lelijke gele vlekken in het matras, zodat je daar op een schone manier gebruik van kunt blijven maken.

Je hebt online de keuze uit een aantal mooie stijlen. Bijvoorbeeld op basis van de kleuren, waarmee je jouw zwarte, grijze, creme of witte velours hoeslaken mooi af kunt stemmen op het hoofdbord of de andere kleuren die je in de slaapkamer gebruikt. Wij bieden je de volledige vrijheid, met de modellen die we direct vanuit onze eigen voorraad naar je kunnen verzenden.

Velours hoeslakens en andere materialen

Je hebt online de keuze uit een breed assortiment met velours hoeslakens, net als een aantal andere materialen. Twijfel je bijvoorbeeld over het gemak van jersey om je bed op te maken? We helpen je graag de beide materialen online naast elkaar te zetten, zodat je jouw bed op kunt maken op de manier waarop je dat het liefst doet. En wil je er zeker van zijn dat je niets over het hoofd ziet? Bekijk alle hoeslakens bij ons uit het assortiment, zodat je daarmee op je gemak inspiratie op kunt doen.

Velours hoeslakens kopen

Wil je een velours hoeslaken kopen? Dat kan eenvoudig online. Wij gaan er direct vanuit onze voorraad mee aan de slag. Houd er wel rekening mee dat je de hoeslakens in velours net als de andere materialen eerst een keer moet wassen. Dat geldt voor alle afmetingen en alle kleuren, om het materiaal klaar te maken voor het gebruik op jouw bed. Op die manier blijft de slijtage tot een minimum beperkt, zodat je zoveel mogelijk plezier hebt van het velours hoeslaken dat je om jouw matras en boven de matrasbeschermer gebruikt.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen