Hoeslaken in 70x160

Het hoeslaken in 70x160 is een fijne keuze, die je eenvoudig online bestelt. Wij zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit een breed assortiment, op basis van goede kwaliteit. Goedkope modellen in de aanbieding en op basis van onze vaste lage prijzen, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt. In verschillende stijlen en kleuren, waarmee je jouw bed op kunt maken zoals in een luxe hotel.

Het is belangrijk om de 70x160 hoeslakens meteen een keer te wassen op het moment dat je die ontvangt. Op die manier maak je de stof klaar om er gebruik van te gaan maken, zodat de slijtage een stuk minder snel zichtbaar zal zijn. Je verlengt de levensduur van de hoeslakens, om daar langer gebruik van te kunnen maken op jouw bed. Dat geldt voor katoen en voor jersey, net als voor de andere materialen die er beschikbaar zijn.

Bekijk alle hoeslakens

Verscheidene mooie stijlen 70x160 hoeslakens

Je hebt online de keuze uit een aantal verschillende stijlen voor de 70x160 hoeslakens. Zoek je bijvoorbeeld naar zwarte hoeslakens om het bed een stoere uitstraling te geven? Bekijk de modellen in wit en in creme, net als bijvoorbeeld in grijs. Op die manier zorg je ervoor dat het hoeslaken om het matras mooi past bij de rest van je interieur of bijvoorbeeld bij het hoofdbord dat je achter je bed hebt staan.

Bekijk zowel de hoeslakens in 70x160 als de matrasbeschermers en molton die je kunt kopen. Die molton onder het hoeslaken is een goed idee om je matras beter te kunnen beschermen. Je voorkomt gele vlekken in het matras, waardoor je bovendien de levensduur eenvoudig kunt verlengen. Op die manier maak je jouw bed netjes op, waarmee je ervoor zorgt dat je heerlijk slaapt en transpiratie niet tot in het matras door kan dringen.

Meer maten hoeslakens naast 70x160

Wij zorgen er met het brede online assortiment voor dat je de keuze hebt uit tal van 70x160 hoeslakens. In de aanbieding en op basis van onze vaste lage prijzen, net als wanneer je zoekt naar 70x150 of een van de andere modellen uit ons brede assortiment. Vergelijk ze op je gemak, zodat je ieder bed in huis kunt voorzien van een model dat daar goed omheen past. In katoen of in jersey, net als in een van de andere materialen waar je online een keuze uit kunt maken.

Een hoeslaken in de maat 70x200 aanschaffen

Een hoeslaken in 70x200 kopen? Een fijne maat, die je gewoon online kunt kopen. In katoen en in jersey, net als in een van de andere materialen die je eenvoudig online kunt bestellen. Wij hebben de verschillende afmetingen voor je op voorraad, zodat je daar snel op kunt rekenen. We maken de bestelling voor je in orde en verzorgen de verzending naar jouw adres. Jij hoeft het 70x200 hoeslaken alleen nog maar te wassen, zodat je er vervolgens op jouw bed gebruik van kunt maken.