Hoeslaken in 70x150

Het hoeslaken in 70x150 is een mooie kleine keuze, bijvoorbeeld geschikt voor een kinderbed. Beschikbaar in verschillende materialen en stijlen, zodat je daarmee zelf de beste keuze maakt voor bij jou in de slaapkamer. Afgestemd op de rest van je bed en het hoofdbord, of bijvoorbeeld het interieur dat je hebt ingericht. In de ideale afmetingen om het bed goed op te maken, vooral wanneer je gebruik maakt van jersey met stretch.

Uiteraard zijn de 70x150 hoeslakens daarnaast beschikbaar in een paar andere materialen. Zoek je bijvoorbeeld naar een verkoelend model? Dan is katoen goed geschikt, dankzij de open structuur daarvan. Dat draagt bij een een uitstekende ventilatie in het bed, zodat je het zelfs op de warme dagen niet snel te warm zal hebben als je slaapt. En op die manier zijn er met flanel en satijn diverse andere materialen beschikbaar, altijd op basis van unieke kwaliteiten om jouw bed mooi op te kunnen maken.

Bekijk alle hoeslakens

Verscheidene mooie stijlen 70x150 hoeslakens

Welke van de 70x150 hoeslakens stijlen je ook aanspreekt, het is belangrijk om ieder model eerst een keer te wassen voordat je daar gebruik van maakt. Op die manier voorkom je dat er snel sprake zal zijn van slijtage, want je maakt het materiaal klaar om daar op te gaan slapen. Dat verlengt eenvoudig de levensduur, zodat je er zo lang mogelijk plezier van hebt. Je slaapt heerlijk op een van de hoeslakens in 70x150, bijvoorbeeld bij ons in de aanbieding of op basis van de vaste lage prijzen.

Goedkoop jouw bed opmaken? Maak gebruik van een hoeslaken en een matrasbeschermer of een molton. Dat vraagt nu om een investering, maar zorgt er vervolgens voor dat je geen last krijgt van lelijke gele vlekken in jouw matras. De matrasbeschermer helpt transpiratie op te vangen tijdens het slapen, zodat je jouw matras netjes kunt houden en je daar veel langer gebruik van kunt maken. Het hoeslaken in 70x150 is samen met een molton op die manier de ideale keuze om jouw bed op te maken.

Meer maten hoeslakens naast 70x150

Je hebt online de keuze uit verschillende 70x150 hoeslakens, bijvoorbeeld in katoen en in jersey. Net als in andere materialen en ook in een aantal andere afmetingen. Bekijk bijvoorbeeld de 70x140 hoeslakens, net als de rest van ons uitgebreide assortiment. We helpen je daarmee graag inspiratie op te doen, zodat je daar online een goede keuze uit kunt maken.

Koop nu jouw 70x150 hoeslaken

Een 70x150 hoeslaken kopen? Maak gebruik van onze aanbiedingen, zodat je een goede en goedkope keuze kunt maken. Of bestel op basis van onze vaste lage prijzen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er meteen voor je mee aan de slag, waardoor we de verzending van jouw bestelling in orde kunnen maken. Een prettig idee, want daardoor heb je jouw hoeslaken in 70x150 snel in huis. Om die eerst een keer te wassen en er vervolgens het bed mee op te maken, zodat je er heerlijk op in slaap kunt vallen.