Hoeslaken in 70x140

Koop online jouw hoeslaken in 70x140. De ideale maat voor een kinderbed of een babybed, waarvoor je een klein model nodig hebt. Om jouw kleine heerlijk te laten slapen, dankzij de verschillende mooie materialen die er beschikbaar zijn. In diverse stijlen en op basis van deze maat of een van de andere afmetingen. Wij zorgen er met onze eigen voorraad voor dat we de verzending naar jouw adres meteen in orde kunnen maken, om jouw 70x140 hoeslaken te kunnen wassen

Het is namelijk belangrijk om het materiaal van het hoeslaken in 70x140 klaar te maken om daarop te gaan slapen. Dat doe je door het materiaal te wassen, waarmee je eenvoudig de levensduur verlengt. Je voorkomt slijtage op termijn, zodat je investeert in een langer gebruik en je minder snel een nieuw model hoeft te kopen. Dat geldt voor deze afmetingen, net als voor de hoeslakens in andere maten die er beschikbaar zijn.

Bekijk alle hoeslakens

Hoeslakens 70x140 in verschillende stijlen

Je hebt binnen de hoeslakens in 70x140 de keuze uit een aantal verschillende stijlen. Zoek je bijvoorbeeld naar een mooi glanzend model zoals in een luxe hotel? Dan zijn satijn en flanel interessante keuzes, terwijl katoen juist zorgt voor een heel verkoelende werking. Om te voorkomen dat je kleine het te warm krijgt, zelfs op de warme dagen in het jaar onder een fijne deken. En wil je het bed vooral gemakkelijk op kunnen maken? Kies dan voor jersey, dat je dankzij de stretch bovendien niet hoeft te strijken.

Naast de verschillende stijlen heb je met de 70x140 hoeslakens in de aanbieding de keuze uit een aantal mooie kleuren. Bijvoorbeeld in wit en in creme, dat je goed kunt afstemmen op de andere lichte kleuren dat je gebruikt in de slaapkamer. En juist op zoek naar grijs of wellicht naar zwart? Bekijk de diverse modellen, zodat je die af kunt stemmen op het hoofdbord en de andere spullen die je in de kinderkamer hebt staan.

70x140 hoeslakens en andere maten

Een van de 70x140 hoeslakens kopen? Je hebt online de keuze uit verschillende materialen en stijlen, net als diverse kleuren. En bekijk ook de modellen in bijvoorbeeld 220x240 waarmee je gaat voor het andere uiterste. We beschikken over een breed assortiment hoeslakens, zodat je daarmee altijd een goede keuze maakt en je er de deur niet meer voor uit hoeft.

70x140 hoeslakens kopen

Je kunt online een 70x140 hoeslaken kopen, zonder dat je daar de deur voor uit hoeft. In jersey en in katoen, net als in een van de andere materialen. Bijvoorbeeld in microvezel met polyester, goed geschikt als je last hebt van een allergie voor stof en voor huisstofmijt. Bekijk online de verschillende hoeslakens in 70x140, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken en je jouw bestelling kunt plaatsen. We gaan er vanuit onze eigen voorraad voor je mee aan de slag. Op die manier heb je jouw nieuwe hoeslaken snel in huis, om daar na het wassen direct gebruik van te kunnen maken.