Hoeslakens in 160x220

Mooie nieuwe hoeslakens in 160x220 bestellen of daar al langer naar op zoek en nu eindelijk de juiste maat kopen? Het is een extra lange maat, voor matrassen van 220cm lang en 160cm breed. Dat is de standaardmaat in Nederland voor een tweepersoonsbed, als het gaat om de breedte. Voor de lengte niet, want deze hoeslakens zijn geschikt voor bedden die 20cm langer zijn an de gemiddelde maat.

Uiteraard heb je binnen de 160x220 hoeslakens de keuze uit een aantal verschillende modellen, op basis van diverse stijlen. Zoek je naar een mooie gladde afwerking zoals met flanel of voel je aan de andere kant meer voor stug en stevig katoen? Dat materiaal werkt verkoelend en is zowel in het voorjaar als in de zomer daardoor een heel aangename keuze. Wij zorgen er online voor dat je de keuze hebt uit tal van aanbiedingen voor de 160x220 hoeslakens. Of bekijk onze vaste collectie met onze lage prijzen, zodat je nooit teveel betaalt.

Bekijk alle hoeslakens

Diverse stijlen hoeslakens 160x220

Je hebt met de 160x220 hoeslakens de keuze uit verschillende stijlen en een aantal mooie kleuren. Ben je op zoek naar zwart of wit, grijs of wellicht creme? Zorg er daarmee voor dat je bijvoorbeeld de matrastopper in lijn kunt brengen met de rest van de boxspring. Of zorg ervoor dat je het bed dezelfde kleur geeft als de muren of als een van de andere elementen in de slaapkamer. Je maakt op die manier een mooie keuze voor goede kwaliteit, terwijl je daar op een goedkope manier gebruik van kunt maken.

Zowel de aanbiedingen voor de 160x220 hoeslakens als de andere modellen uit onze collectie zijn zeer de moeite waard. Vergelijk materialen zoals katoen met jersey en flanel met satijn. Voor twee zachte materialen, het gemakkelijker opmaken met jersey dankzij de stretch of katoen dat op een fijne manier verkoelend werkt. De verschillende materialen hebben zo hun voordelen, waardoor het verstandig is om die goed met elkaar te vergelijken.

Een andere maat dan 160x220 nodig?

En ben je naast de 160x220 hoeslakens nog op zoek naar een andere maat? Ook die vind je online, dankzij ons uitgebreide assortiment. Doe inspiratie op met bijvoorbeeld de modellen in 160x210cm, voor een langer bed dat niet zo lang is als de matrassen van 220cm. Of bekijk ons complete assortiment met hoeslakens, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Een hoeslaken in de maat 160x220 aanschaffen

Wil je het 160x220 hoeslaken kopen? Profiteer van onze aanbiedingen of maak een keuze op basis van onze vaste lage prijzen. We maken het je daarmee gemakkelijk, zodat je altijd een goede keuze maakt. We hebben de verschillende modellen uitgebreid voor je op voorraad, zodat we de verzending daarvan meteen voor je in orde kunnen maken. Bestel direct, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je de hoeslakens in 160x220 snel in huis hebt, om daar je bed mee op te maken. Bestel het hoeslaken van je keuze, op basis van een mooi materiaal dat aan de andere kant niet te veel hoeft te kosten.