Hoeslaken in 140x220

Het hoeslaken in 140x220 is de ideale keuze als je zoekt naar de breedte van een twijfelaar, met extra lengte van het matras. Je kunt het hoeslaken namelijk bestellen in dezelfde maat als je matras, om dat goed op te kunnen maken. De langere bedden zijn goed geschikt voor iedereen die langer is dan 185cm, om daar fijn in te kunnen slapen. Uiteraard heb je online de keuze uit een aantal verschillende materialen.

Koop je een nieuw 140x220 hoeslaken? Zorg er dan voor dat je dat meteen een keer wast op het moment dat je het van ons ontvangt. Je zorgt er op die manier voor dat je het materiaal kunt voorbereiden op het gebruik daarvan. Daardoor heb je veel minder last van slijtage en kun je het hoeslaken veel langer blijven gebruiken. Kies een aanbieding voor een van de 140x220 hoeslakens of bekijk de rest van ons assortiment. En was jouw bestelling, zodat je daar vervolgens zoveel mogelijk plezier van zal hebben.

Bekijk alle hoeslakens

Verscheidene mooie stijlen 140x220 hoeslakens

Je hebt binnen de 140x220 hoeslakens de keuze uit een groot aantal verschillende stijlen. Bekijk bijvoorbeeld de modellen in zwart en in wit, net als in grijs en in creme. We maken het je daarmee gemakkelijk om je bed op te maken in lijn met het hoofdbord of de andere materialen die je in de slaapkamer hebt staan. Voor een mooie uitstraling van het bed. Met de glans van satijn en flanel of op basis van een van de andere materialen.

Bekijk de 140x220 hoeslakens in jersey en in katoen, die beiden zo hun eigen voordelige eigenschappen hebben. Jersey is goed geschikt om het bed op een heel makkelijke manier op te maken, dankzij de stretch in het materiaal. En heb je het snel warm? Het katoen werkt verkoelend en zorgt er daarmee voor dat je altijd een uitstekende keuze maakt in het voorjaar en in de zomer. Je hebt het niet snel meer te warm, omdat het materiaal goed kan ademen en heerlijk fris aan blijft voelen.

Tip: heb je last van een allergie voor stof of huisstofmijt? Dan is een combinatie van microvezel en polyester een interessante keuze. Een warmer materiaal, waarmee je minder last zal hebben van je allergieën.

Meer maten hoeslakens naast 140x220

Je hebt online de keuze uit een groot aantal hoeslakens in 140x220. En zoek je naar een andere maat, bijvoorbeeld voor een ander bed dat je thuis hebt staan? Bekijk bijvoorbeeld de 120x200 hoeslakens, waar je online op je gemak een keuze uit kunt maken. Of doe inspiratie op met alle hoeslakens bij ons uit de collectie, zodat je precies weet wat er beschikbaar is en wat je kunt bestellen.

Koop nu jouw 140x220 hoeslaken

Jouw 140x220 hoeslaken kopen? Bekijk onze aanbiedingen, zodat je daarvoor een zo scherp mogelijke prijs betaalt. Of profiteer van de toch al scherpe aanbiedingen bij ons in de rest van de collectie. In jersey en katoen, net als in flanel, satijn en de andere mooie materialen die er beschikbaar zijn. Wij hebben de modellen gewoon voor je op voorraad, waardoor we de verzending daarvan naar jouw adres meteen in orde kunnen maken. Om het hoeslaken meteen te wassen, zodat je er daarna met veel plezier gebruik van kunt maken.