Flanellen Hoeslaken

Flanellen hoeslakens zijn lekker warm en erg zacht. Hierdoor is een flanellen hoeslaken ideaal voor de koude wintermaanden, of voor de koukleumen onder ons. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maten.
Breedte
Lengte
Kleur
Prijs
Min: €0 Max: €30

Mooie hoeslakens van flanellen koop je eenvoudig online. Beschikbaar in verschillende stijlen en natuurlijk de verschillende afmetingen. Zoek je naar een mooi hoeslaken voor een 90x200 matras of gebruik je een 160x200 matras op het 2-persoons bed? We maken het je online graag gemakkelijk, net als wanneer je zoekt naar een specifieke kleur. In zwart of in wit, in grijs, creme of in een van de andere kleuren. Met de flanellen hoeslakens maak je altijd een goede keuze. Bij ons in de aanbieding voor de laagste prijs of vanuit de rest van het brede assortiment. Zorg ervoor dat je het hoeslaken altijd eerst een keer goed wast. Op die manier maak je het materiaal goed geschikt om daar op je bed gebruik van te maken, waarbij de slijtage tot een minimum beperkt blijft.

Hoeslakens van flanellen in verschillende stijlen

De hoeslakens van flanellen zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld op basis van de diverse kleuren, die ervoor zorgt dat je het bed zoals in een luxe hotel kunt opmaken. In het zwart van het hoofdbord of het wit dat je op de wanden gebruikt. Bekijk de grijze en creme modellen, net als de andere kleuren om het bed op te maken in de stijl die jij voor ogen hebt.

Wij helpen je graag inspiratie op te doen met de flanellen hoeslakens in 80x200, 140x200 en in 180x200. Net als in andere afmetingen, bijvoorbeeld met 210cm of 220cm lengte. Goed geschikt voor mensen van 185cm en langer, op een matras dat ook langer is dan gebruikelijk. Kijk goed naar de maat van het matras, om op basis daarvan een hoeslaken van flanellen te kopen dat daar zo goed mogelijk bij aansluit.

Een ander materiaal dan flanellen nodig?

Ben je naast de hoeslakens in flanellen benieuwd naar de andere materialen die er beschikbaar zijn? We laten je online graag zien wat er mogelijk is, om jouw bed op een fijne manier op te kunnen maken. Bekijk bijvoorbeeld ook de satijnen modellen. Daarmee kies je voor een mooie glanzende afwerking, om het bed op te maken zoals in de film. Het wordt bijna zonde om er lekker in te kruipen en van een heerlijke nachtrust te genieten.

Je kunt online inspiratie opdoen met de verschillende hoeslakens die er beschikbaar zijn. Zodat je daar een goede keuze mee maakt, terwijl je daar zowel standaard als in de aanbieding een zo laag mogelijke prijs voor betaalt.

Een flanellen hoeslaken aanschaffen

Een van de flanellen hoeslakens kopen? Bekijk online de aanbiedingen in de diverse maten en kleuren. Wij maken het je graag gemakkelijk, waarna jij het model meteen een keer kunt wassen. Direct bij ons uit de eigen voorraad en na een snelle verzending. Om het hoeslaken te wassen en die klaar te maken voor het gebruik, zodat je er daarna het bed mee kunt opmaken en jij de nacht daarop slaapt op het luxe gevoel van flanellen.

Sorteer op:
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen
  • Snelle levering
  • 14 dagen bedenktijd
  • Veilig achteraf betalen