Platinum Donzen Boxkussen - 800 gr

Levertijd: Op werkdagen voor 23:00 besteld = morgen in huis
Dit heerlijke hoofdkussen bestaat voor 90% uit witte ganzendons en 10% ganzenveertjes. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de allerbeste witte ganzendons is het hoofdkussen enorm soepel en ventilerend.
Nog maar 3 op voorraad!
 

Informatie

Het heerlijk zachte HNL Elements Platinum Box hoofdkussen heeft een luxe vulling bestaande uit 90% ganzendons en 10% ganzenveertjes. Dit natuurproduct is sterk vochtabsorberend en warmte-isolerend, waardoor het kussen heerlijk zacht en luchtig aanvoelt.

Ganzendons heeft als voordeel dat het licht in gewicht is. Een goed kussen is natuurlijk nodig voor een optimale nachtrust; dit kussen biedt dankzij de opstaande rand de juiste ondersteuning voor hoofd/nek en voor rug- en zijslapers zodat nekklachten worden voorkomen.

Het kussen is afgewerkt met een luxe tijk van katoen perkal. Hierdoor is de tijk lichter en soepeler dan alle andere tijken, waardoor het comfort van de dons nog beter ervaart. De tijk van dit kussen is zo dicht gestikt, dat de huisstofmijt niet door de tijk heen kan. Dit is ideaal voor mensen met een allergie voor huisstofmijt.

Specificaties:

- Formaat: 60x70
- Vulgewicht: 800 gram
- Vulling: 90% uit witte ganzendons en 10% ganzenveertjes
- Tijk: 100% Katoen perkal
- Anti–allergisch 
- Anti-transpirant
- Stevigheid: Zacht
- Type slaper: Buik slaper
- Wasbaar: Ja op 60 graden
 

Specificaties

Basis:

Reviews

Wil jij geen enkele aanbieding missen?

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!