Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis All-Season Dekbed

Gratis All-Season Dekbed bij bestellingen uit de actiecategorie

Nu een Gratis All-Season Dekbed ter waarde van € 139.99 ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

PLANTEN: 3 Halen 1 Betalen

Bekijk alles

3 halen 1 betalen op alle planten

3 Halen = 1 Betalen - 2e & 3e plant GRATIS geldig op alle planten uit de actiecategorie

GRATIS MOOIE PLANTEN DUS!

Kids

Beddengoed voor kids

Nachtkastjes en Hockers

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

Home & living

Bekijk alles

Wat zoek je precies?

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

Hertshoornvaren Platycerium Bifurcatum

Hertshoornvaren Platycerium Bifurcatum

2 - 4 werkdagen

De geweivormige bladeren zijn de trend van dit moment!

89,99

39,99

In winkelwagen

Informatie Hertshoornvaren Platycerium Bifurcatum

De Platycerium bifurcatum, beter bekend als de hertshoornvaren, is een zilverachtige wit-groen kleurende varen en een rustige groeier. De hertshoornvaren is geen onbekende in onze Nederlandse woonkamers. Door de jaren heen is hij verschillende keren ‘in de mode’ geweest en ook momenteel heeft hij qua populariteit niets te klagen.

Geweivormige bladeren!
De bladeren van deze bijzondere varen doen denken aan het gewei van een hert, vandaar de Nederlandse naam hertshoornvaren. Ze zijn dik en voorzien van een viltig, grijs laagje. Laat dit beslist zitten, want het is bedoeld om verdamping tegen te gaan en vocht op te nemen. Naast de groene geweivormige bladeren heeft de plant aan de basis ook blad dat groen begint en vervolgens bruin wordt. Dit worden ook wel de mantelbladeren genoemd (middelste, kortere bladeren). Verwijder deze niet, want de plant haalt er zijn stevigheid uit en gebruikt het om voedsel op te slaan. Ze vergaan daarnaast één voor één vanzelf weer en geven daarbij ook weer voedsel af.

Deze Hertshoornvaren is een groene kamerplant in hangplant uitvoering, maar hij kan ook zeker ergens mooi neergezet worden. Zorg er wel voor dat er genoeg ruimte om de plant heen is, want zijn bladeren kunnen behoorlijk lang worden. De mantelbladeren gaan naar beneden hangen, terwijl de overige bladeren als een gewei overeind blijven staan.

Verzorging
Het is een plant met een ‘lekkere’ wilde groei die wel de ruimte moet hebben. Zet de plant op een lichte tot halfschaduw plaats, maar pas op voor direct zonlicht. Houd de potgrond licht vochtig door regelmatig kleine hoeveelheden water te geven.

Een veilige reis direct vanaf de kweker
Alle onze planten worden regelrecht vanuit de kweker verzonden. Zo ben je er van verzekerd dat je groene vriend vers en gezond bij je thuis terecht komt. Naast dat de plant knettervers is wordt hij met veel zorgvuldigheid ingepakt en gaat hij op reis in een rechtopstaande verzendverpakking. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert!

Optioneel: Culvita universele Plantenvoeding
Wil je extra goed voor je planten zorgen? De Culvita Universele Plantenvoeding is geschikt voor vrijwel alle binnen- en buitenplanten. Je bestelt de voeding gemakkelijk mee in het keuzemenu. Deze Culvita plantenvoeding bevat alles wat planten nodig hebben om mooi en gezond te blijven. De voedingsstoffen stimuleren groei en bloei. Vloeibaar dus makkelijk te doseren. Inhoud 500 ml. 

  • Afwijkende garantie en retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
  • Levering op maat; een goede reis in een rechtopstaande verzendverpakking
  • Knettervers bij je op de stoep; verzending direct vanuit de kweker
  • Verzending naar de waddeneilanden is helaas niet mogelijk
  • De hoogte van de plant is gemeten inclusief de kwekerspot
  • De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

Specificaties

Type Plant Kamerplant
Hoogte (incl. kwekerspot) 35 - 40 cm
Potmaat 17 cm
Waterbehoefte 1 keer per week
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw
Huisdiervriendelijk Nee
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?