Menu
Selecteer een categorie.

ACTIE: Gratis Dekbed

Bekijk alles

Gratis All-Season Dekbed

Gratis All-Season Dekbed bij bestellingen uit de actiecategorie

Nu een Gratis All-Season Dekbed ter waarde van € 139.99 ★★★★★ bij elke bestelling uit de actiecategorie! Let op: beperkte voorraad!

PLANTEN: 3 Halen 1 Betalen

Bekijk alles

3 halen 1 betalen op alle planten

3 Halen = 1 Betalen - 2e & 3e plant GRATIS geldig op alle planten uit de actiecategorie

GRATIS MOOIE PLANTEN DUS!

Kids

Beddengoed voor kids

Nachtkastjes en Hockers

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Bekijk alles

Luxe Beddengoed

Geef je slaapkamer een luxe hotel-look met beddengoed gemaakt van de beste materialen. Door het ruime assortiment aan luxe dekbedovertrekken vind je altijd wel een stijl die bij jou past!

Badtextiel

Bekijk alles

Badtextiel

Zoek je een baddoek of douchelaken in een specifieke kleur? Door het ruime assortiment aan kleuren vind je altijd wel een baddoek of douchelaken dat aan jouw wensen en behoeften voldoet!

Home & living

Bekijk alles

Wat zoek je precies?

Showrooms

Bekijk alles

Boxspring kopen?

Ben je op zoek naar een goedkope boxspring ? Bezoek onze showroom.
Boxspring kopen

Aan het laden...

Je hebt nog

Hangplant Chlorophytum Bonnie - 17cm

Hangplant Chlorophytum Bonnie - 17cm

2 - 4 werkdagen

Fleur jouw woonkamer op met deze prachtige Chlorophytum Bonnie hangplant!

54,99

34,99

In winkelwagen

Informatie Hangplant Chlorophytum Bonnie - 17cm

De Graslelie 'Chlorophytum Comosum Bonnie' is afkomstig uit Zuid-Afrika. De Chlorophytum 'Bonnie' lijkt veel op zijn soortgenootjes, maar is zelf uniek door het gekrulde blad. De bladeren groeien als een leuke wirwar door elkaar heen. Ze hebben een witte streep over het midden die kenmerkend is voor de Chlorophytum 'Bonnie'. Deze graslelie staat ook bekend om de kleine plantjes die hij produceert. Aan lange, uitstekende stengels komen baby-plantjes waarmee de graslelie zich voortplant. Je kunt deze eraf knippen om je plant te vermenigvuldigen of juist lekker laten hangen.

Graslelies zijn geliefd als kamerplanten om een aantal redenen. Allereerst is deze plant huisdiervriendelijk. Waar andere planten giftig kunnen zijn voor honden of katten, is deze plant veilig voor jouw huisdieren. Verder heeft een graslelie ook een luchtzuiverende werking. Veel voorkomende schadelijke stoffen in de lucht binnenshuis worden door deze plant geabsorbeerd en afgebroken.

Sterk Luchtzuiverend
De kwaliteit van de lucht waar wij in leven is van groot belang voor onze gezondheid. Door te leven in gezonde lucht worden we niet alleen een stuk fitter, maar ook nog eens een stuk productiever. Chlorophytum's zijn natuurlijke luchtverfrissers, die bijdragen aan een gezonde leefomgeving. Ze neutraliseren schadelijke gassen en zetten Co2 om in zuurstof. Door de aanwezigheid van deze planten gaat de luchtvochtigheid omlaag en het woonplezier omhoog.

Verzorging
Zet jouw Chlorophytum Bonnie op een plek waar de plant veel daglicht krijgt. Als de plant namelijk te weinig licht krijgt, vervaagt het mooie patroon op het blad.
Het is wel een dorstige plant. Houdt de grond daarom altijd een beetje licht vochtig, maar zorg ervoor dat deze nooit te nat wordt.

Een veilige reis rechtstreeks vanaf de kweker
Al onze planten worden regelrecht vanuit onze kwekers verzonden. Zo garanderen wij dat je planten vers en gezond bij jou thuis aankomen. Naast dat de planten knettervers zijn worden ze met veel zorgvuldigheid ingepakt. We willen natuurlijk niet dat hij zich onderweg bezeert. Door de speciale rechtopstaande op-maat-gemaakte verzendverpakking gaat jouw groene vriend veilig op reis. 

Highlights
- Levering op maat; verzekerd van een goede reis voor slechts €9,99
- Afwijkende retourvoorwaarden i.v.m. levende producten
- Levering op de Waddeneilanden is helaas niet mogelijk
- Hoogte plant gemeten vanaf onderkant pot;  35 cm
- De vorm en hoogte kan afwijken van de getoonde sfeerbeelden

 

Specificaties

Type Plant Kamerplant
Hoogte (incl. kwekerspot) 35 cm
Potmaat 17 cm
Waterbehoefte 1x per week
Luchtzuiverend Ja
Standplaats Halfschaduw, lichte plaats, maar vermijd direct zonlicht
Huisdiervriendelijk
Schrijf een beoordeling

Heb je dit al bekeken?