Van Dijk

Mooie Van Dijk dekbedovertrekken kopen? Een merk dat bekend staat om de fijne materialen, terwijl je daar aan de andere kant toch een scherpe prijs voor betaalt. Direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor je jouw bed er vlot mee kunt opmaken. Ontdek de verschillende lichte ontwerpen voor een frisse keuze in het voorjaar en de zomer. En op zoek naar de donkere exemplaren met warme en knusse kleuren? Je kunt online een keuze maken uit alle dekbedovertrekken van Van Dijk en andere merken.

De Van Dijk dekbedovertrekken zijn er in verschillende stijlen. Heel uiteenlopend en allemaal met een eigen sfeer en karakter, om daar op je gemak inspiratie mee op te doen. Bovendien heb je de keuze uit mooie eenpersoonsovertrekken en de modellen voor tweepersoonsbedden, in de maat die je daar het best voor kunt gebruiken. Ontdek de verschillende materialen en uitvoeringen, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken en je er heerlijk onder kunt slapen.

Diverse stijlen Van Dijk dekbedovertrekken

De Van Dijk dekbedovertrekken zijn er in diverse stijlen. Zoek je naar een leuk romantisch bed of wil je jouw bed juist op een meer moderne en strakke manier opmaken? In geometrische vormen met vierkante en rechthoeken, net als heel sierlijk en elegant met bloemen of andere natuurlijke vormen. Je kunt er alle kanten mee op, dankzij de verschillende prints en ontwerpen die er beschikbaar zijn binnen de dekbedovertrekken van Van Dijk.

In katoen en in bijvoorbeeld katoen satijn. Voor een materiaal met een goede vochtregulatie, dat er ook in een extra zachte uitvoering is. Andere luxe materialen zijn flanel en linnen, terwijl synthetische materialen goed geschikt zijn bij allergieën. Voorkom met polyester en microvezel dat u daar veel last van zal hebben, dankzij de gesloten structuur hiervan. Op die manier sluiten de dekbedovertrekken van Van Dijk goed aan bij de materialen waar u graag onder slaapt, om op een goede nachtrust te kunnen rekenen.

Eenpersoons Van Dijk dekbedovertrekken en andere maten

De dekbedovertrekken van Van Dijk zijn er voor eenpersoonsbedden en voor tweepersoonsbedden. In 140x200 en in 240x200, net als in de andere maten en de kindermaten waar je mogelijk naar op zoek bent. Zorg links en rechts voor voldoende overhang, door de maat van het matras aan te houden. Op die manier heb je voldoende breedte om het bed mee op te maken, de warmte vast te laten houden en je in je slaap toch vrij te kunnen bewegen.

De verschillende maten zijn beschikbaar bij Van Dijk, net als wanneer je zoekt naar een dekbedovertrek van Esprit of een van de andere merken. Doe op je gemak inspiratie op met onze verschillende dekbedovertrekken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Online Van Dijk dekbedovertrekken bestellen

Online een van de Van Dijk dekbedovertrekken bestellen? Wij maken het je graag gemakkelijk, dankzij onze eigen voorraad. Dat betekent dat we er snel voor je mee aan de slag kunnen, waardoor je daar niet lang op hoeft te wachten. In plaats daarvan zorgen we ervoor dat je jouw bed er snel mee kunt opmaken, waarna je er heerlijk ontspannen onder in slaap kunt vallen. Een mooie keuze van goede kwaliteit, waar je toch een scherpe prijs voor betaalt.