Strepen dekbedovertrekken

Dikke strepen in de breedte, smalle horizontale strepen of een ander model: je hebt online de keuze uit allerlei dekbedovertrekken met strepen. Mooie keuzes voor op jouw bed, waarmee je de slaapkamer een heel nieuwe look kunt geven. Dankzij strepen in verschillende kleuren of juist in zwart en wit, waarmee je de breedte of de lengte van de ruimte slim kunt benadrukken. Beeld je alvast in hoe de gestreepte dekbedovertrekken op jouw bed zouden liggen, zodat je daar een mooie keuze uit kunt maken.

Je hebt online de keuze uit diverse prints voor de strepen op de dekbedovertrekken. Maak er op je gemak een keuze uit of doe rustig inspiratie op. Bepaal vervolgens welke maat je nodig hebt, aan de hand van de afmetingen van het dekbed dat je gebruikt. Op die manier zorg je voor een mooi model in de juiste maat. Verder kun je de diverse materialen met elkaar vergelijken, om online het juiste dekbed voor bij jou op het bed te bestellen.

Bekijk alle dekbedovertrekken

Strepen dekbedovertrekken en vele andere prints

De strepen op de dekbedovertrekken zijn er in verschillende soorten en maten. Dat betekent dat je dikke strepen kunt gebruiken om het bed steviger te laten ogen, slanke strepen voor een slanker ontwerp en strepen in de hoogte of de breedte om die te benadrukken. Verder heb je natuurlijk de keuze uit een aantal mooie kleuren of juist een meer effen en rustig patroon. Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor een gestreepte dekbedovertrek, waarmee je jouw bed mooi kunt opmaken.

Merk je dat je het snel warm hebt als je slaapt? Dan is het verstandig om gebruik te maken van katoen. Dit verkoelende materialen biedt een goede vochtregulatie en voorkomt daarmee zelfs in de zomer dat het snel te warm zal worden. Aan de andere kant kun je met synthetische materialen zoals polyester en microvezel zorgen voor een anti-allergie dekbedovertrek met strepen. Zo kies je zelf eenvoudig voor het model dat je zoekt, aan de hand van verschillende belangrijke factoren..

Eenpersoons strepen dekbedovertrekken en andere maten

Op zoek naar een eenpersoons dekbedovertrek met strepen of juist een model voor een tweepersoonsbed? Houd daarvoor de maat van het dekbed aan. Bestel op die manier een exemplaar in 140x200 voor een eenpersoonsbed en in 240x200 voor een tweepersoonsbed. Op die manier is er links en rechts naast het matras voldoende overhang beschikbaar. Uiteraard kun je online ook de kindermaten bestellen, zodat je voor ieder bed een dekbedovertrek met strepen kunt kopen.

Net als een mooie overtrek met schelpen, waarmee je het idee hebt dat je midden op het strand ligt. Of doe inspiratie op met alle dekbedovertrekken die er beschikbaar zijn, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken.

Hoge kwaliteit strepen dekbedovertrekken online bestellen

Een van de hoge kwaliteit gestreepte dekbedovertrekken bestellen? Je kunt online een dekbedovertrek met strepen kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Wij gaan er voor je mee aan de slag en zorgen ervoor dat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Om jouw bed er mee op te maken en de slaapkamer helemaal naar jouw smaak in te richten.