Multi kleur dekbedovertrekken

Prijs
Min: €0 Max: €5

Multi dekbedovertrekken

Kleurrijke multi kleur dekbedovertrekken kopen? Je hebt online de keuze uit een breed assortiment. Voor een kleurrijk geheel, waarmee je het bed het stralende middelpunt van de slaapkamer kunt maken. Zorg ervoor dat het bed meteen opvalt, door met de overtrek de aandacht te trekken. Met strepen in de breedte of in de lengte, met een ander patroon of op basis van vlakken die ruimte bieden aan de verschillende kleuren. Je hebt online de volledige vrijheid, om een van de multi kleur dekbedovertrekken uit te zoeken.

Een dekbedovertrek in multi kleur combineert verschillende kleuren. Toch betekent dat niet dat je slechts de keuze hebt uit één stijl. In plaats daarvan kun je online inspiratie opdoen met verschillende mooie modellen in meerdere kleuren. Wij helpen je er graag mee op weg, ook als je benieuwd bent naar de materialen waar je gebruik van kunt maken. En kies voor de juiste maat op het bed, aan de hand van de afmetingen van het dekbed dat je op het matras gebruikt.

Dekbedovertrekken multi kleuren in verschillende stijlen

De multi kleur dekbedovertrekken zijn er in verschillende maten en materialen, net als in een aantal diverse stijlen. Houd je van strepen of wellicht van stippen? Twee van de mogelijkheden om verschillende kleuren aan te brengen en voor een kleurrijk geheel te kunnen zorgen. En ben je meer van de grote effen vlakken of een explosie van meerdere kleuren? Dankzij de diverse stijlen vind je eenvoudig de overtrek zoals jij die graag wilt gebruiken om jouw bed mee op te maken.

Bovendien heb je de keuze uit verschillende fijne materialen. Zoek je bijvoorbeeld naar multi kleuren dekbedovertrekken in katoen of in satijn? Het katoen staat bekend om de goede vochtregulatie en werkt verkoelend, waardoor je het er niet snel te warm onder zal krijgen. Synthetische stoffen zoals polyester en microvezel zijn warmer, maar hebben dan weer het voordeel van een gesloten structuur en zijn daardoor anti-allergisch. Met flanel of satijn voor de dekbedovertrekken in meerdere kleuren maak je een meer luxe keuze, dankzij de mooie glans over het materiaal.

Tweepersoons multi kleuren dekbedovertrekken, ook in diverse andere maten

Je kunt de multi kleuren dekbedovertrekken bestellen in allerlei maten, waaronder speciaal voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed. Gebruik 140x200 voor een 1 persoonsbed en 240x200 voor een 2 persoonsbed. Zo zorg je links en rechts voor voldoende overhang, die ervoor zorgt dat je er lekker warm, comfortabel en ontspannen onder kunt slapen. We helpen je online graag inspiratie op te doen met alle dekbedovertrekken, zodat je daar een goede keuze uit kunt maken. 

Multi kleuren dekbedovertrekken kopen

Een dekbedovertrek in multi kleur kopen? Je hebt online de keuze uit tal van dekbedovertrekken met meerdere kleuren. Met of zonder mooi patroon en bijvoorbeeld in grote blokken met een donkere of een heel lichte kleur. Voor kleurrijke modellen in eenpersoons of tweepersoons, in alle materialen waar je naar zoekt. Wij hebben de multi kleuren dekbedovertrekken voor je op voorraad, zodat we de verzending na jouw bestelling meteen voor je in orde kunnen maken.

Sorteer op:
Geen producten gevonden