Melli Mello

Mooie Melli Mello dekbedovertrekken kopen? Dé keuze om je bed kleurrijk mee op te maken, zodat je daar helemaal vrolijk van wordt. In de uitgesproken felle kleuren die je van het merk kent, samen met de bijzondere patronen en dessins. Om jouw bed het middelpunt van de slaapkamer te maken, waar het allemaal om draait. Waarbij je de keuze hebt uit Melli Mello dekbedovertrekken in verschillende maten en natuurlijk de diverse materialen, zodat je jouw bed daar mooi mee op kunt maken.

Wij maken het je online graag gemakkelijk, met de verschillende stijlen binnen de dekbedovertrekken van Melli Mello. Zoek je naar een mooi ontwerp met lichte kleuren als basis? Kan het je aan de andere kant niet kleurrijk genoeg zijn? Wij helpen je er een keuze uit te maken, ook op basis van de materialen en maten. Maak jouw bed binnenkort op met een van de Melli Mello dekbedovertrekken of doe die iemand anders cadeau die je daar op een leuke manier mee wilt verrassen.

Dekbedovertrekken Melli Mello in verschillende stijlen

De Melli Mello dekbedovertrekken zijn er in verschillende stijlen, ook al lijken ze op het eerste gezicht misschien op elkaar. Kies je voor een roze basis of een witte basis? Dat heeft veel effect op de uiteindelijke uitstraling. Met een grote groene parel in het midden of op basis van de mooie patronen vol met bloemen en andere opvallende vormen. Om iedere avond helemaal vrolijk te worden van het idee dat je weer naar bed mag, dat je mooi op kunt maken met de dekbedovertrekken van Melli Mello.

Uiteraard heb je online de keuze uit een aantal verschillende materialen. Zoek je bijvoorbeeld naar het bekende en populaire katoen? Dit materiaal biedt een uitstekende vochtregulatie, waardoor je ook in het voorjaar en de zomer heerlijk fris wakker zal worden. Een fijn idee, terwijl je met flanel en katoen satijn kiest voor twee van de luxe materialen met een subtiele glans. Verder heb je de keuze uit linnen en synthetische materialen voor jouw dekbedovertrek van Melli Mello, zodat je daar alle kanten mee op kunt.

Eenpersoons Melli Mello dekbedovertrekken en andere maten

Wil je de Melli Mello dekbedovertrekken voor een eenpersoonsbed kopen? Houd dan rekening met 140x200, zodat je daar op een bed van 80x200 of 90x200 goed gebruik van kunt maken. Met links en rechts voldoende overhang, die de warmte vasthoudt en waar jij het bed mooi mee kunt opmaken. Op een vergelijkbare manier gebruik je op een tweepersoonsbed de dekbedovertrekken van Melli Mello in 240x200. Uiteraard heb je ook de keuze uit alle andere maten die er beschikbaar zijn.

En wil je naast Melli Mello inspiratie opdoen met andere mooie merken bij ons uit de collectie? Bekijk de overtreken van Janneke Brinkman of ontdek ook de rest van ons uitgebreide assortiment.

Online Melli Mello dekbedovertrekken bestellen

Je kunt online de Melli Mello dekbedovertrekken bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad. We gaan er voor je mee aan de slag, zodat je de mooie ontwerpen snel in huis hebt. Bestel online jouw dekbedovertrek van Melli Mello, dan maken wij de verzending in orde en kun jij er binnenkort jouw bed zo mooi mogelijk mee opmaken.